ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Επέστρεψα για να κατακτήσω τίτλους με την αγαπημένη μου ομάδα"

ΚΟΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (EUROKINISSI SPORTS/KLODIAN LATO)
ΚΟΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (EUROKINISSI SPORTS/KLODIAN LATO) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, υποστήριξε ότι επέστρεψε στο "Δικέφαλο" για να κατακτήσει τίτλους και τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ότι είναι καλύτερη από τους ανταγωνιστές της.

Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί στον τελικό του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ (12/5, 20:30) τον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδας και ο αρχηγός των "ασπρόμαυρων", Βιεϊρίνια, εξήγησε κατά τη συνέντευξη Τύπου ότι η κατάκτηση τροπαίων είναι ο λόγος που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

"Είναι ένας τελικός. Θέλουμε να τον κερδίσουμε. Έχουμε κάνει όλη την εβδομάδα αυτό που πρέπει για έναν τελικό", υποστήριξε αρχικά ο Πορτογάλος, πριν στη συνέχεια δεχθεί ερωτήσεις κι απαντήσεις. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εάν η επιτυχία της σεζόν θα κριθεί από την κατάκτηση του Κυπέλλου: "Ο κόσμος μπορεί να σκέφτεται έτσι. Για μένα και για όλη την ομάδα μου κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Τελειώσαμε με τους περισσότερους βαθμούς. Έχουμε ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν".

Για το εάν θέλει να σφραγίσει την επιστροφή του με έναν τίτλο: "Επέστρεψα για να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και που κάναμε αυτή τη σεζόν. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να την τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο".

Για το εάν συγκρίνει έναν τίτλο με την Εθνική ομάδα με την πιθανή κατάκτηση του Κυπέλλου: "Είναι κάτι το διαφορετικό. Στο ένα έχεις πίσω μια ολόκληρη χώρα. Από την άλλη δεν είσαι με κάποιους ανθρώπους όλο το χρόνο. Το να πάρω τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ είναι μία ευκαιρία για μένα να κατακτήσω τον τίτλο με την αγαπημένη μου ομάδα. Δεν θέλω να πάει χαμένη αυτή η ευκαιρία".

Για το τι έμαθε όλα αυτά τα χρόνια που δεν ήταν στην Ελλάδα: "Έμαθα πολλά πράγματα. Έμαθα να είμαι ήρεμος σε φάσεις που είναι δύσκολες. Αυτό που έχει γίνει φέτος, δεν είναι αυτό που πρέπει να νιώθει ένας προπονητής. Το να κλέβουν κάτι μέσα από τα χέρια σου".

Για το εάν θέλει να δείξει ο ΠΑΟΚ ότι είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ: "Δείξαμε όλη τη σεζόν ότι είμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να κερδίσουμε για εμάς και όχι για κάποιους άλλους".

Για τα "μυστικά" του ΠΑΟΚ: "Θα μπούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι με πάθος. Τα μυστικά όμως δεν θα σου τα πω".

"Θα παίξουμε καλά, με στόχο να νικήσουμε. Φέτος έδειξαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι καλές ομάδες. Ο τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κατακτήσει το Κύπελλο. Αυτό που έγινε στο πρωτάθλημα, έγινε. Δεν χρειάζεται να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ. Είναι ένα ματς, τον τελικός δεν πρέπει να τον παίξεις. Πρέπει να τον κερδίσεις", συμπλήρωσε μιλώντας στην COSMOTE TV.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ