ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Δεν περιγράφεται η αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ"

Βιεϊρίνια: "Δεν περιγράφεται η αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ"

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, επέστρεψε στη δράση μετά από έξι μήνες και ευχαρίστησε τον κόσμο του Δικεφάλου για την αποθέωση. Εκτίμησε ότι με το σύστημα του Αμπέλ Φερέιρα οι ασπρόμαυροι βγάζουν περισσότερες φάσεις και τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να παίξει εξτρέμ.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 τη Λαμία στην Τούμπα με τα γκολ να μπαίνουν από Μίσιτς, Λημνιό και Σβιντέρσκι στα πρώτα 11 λεπτά.

Η γιορτή που στήθηκε στην Τούμπα δεν ήταν για την τριάρα. Είχε ονοματεπώνυμο. Ο Βιεϊρίνια πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 84', αποθεώθηκε και έπαιξε στη θέση στην οποία θα τον συνηθίσουμε: Αριστερός εξτρέμ.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον κόσμο του Δικεφάλου για την αποθέωση, εκτίμησε ότι με το σύστημα του Αμπέλ Φερέιρα οι ασπρόμαυροι βγάζουν περισσότερες φάσεις και τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να παίξει εξτρέμ.

"Είναι έξι μήνες, είναι ένας δύσκολος τραυματισμός, μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί ήξερα αυτόν τον τραυματισμό και μπορούσα πιο εύκολα να δουλέψω. Εγώ γύρισα πριν τους έξι μήνες. Είμαι χαρούμενος που γύρισα. Έχω καιρό να δουλέψω, έκανα το πρώτο βήμα και πρέπει να συνεχίσω την ίδια πορεία.

Δεν περιγράφεται αυτό που έγινε στην φιέστα, δεν περιγράφεται αυτό που έγινε σήμερα, δεν περιγράφεται η αγάπη του κόσμου. Είναι μια αγάπη που προσπαθείς να την δώσεις πίσω στον αγωνιστικό χώρο. Μου αρέσει να κερδίζω. Μπορούμε να πούμε ότι με αυτό το σύστημα, βγάζουμε περισσότερες φάσεις" υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: "Ήρθε ένας καινούργιος προπονητής και πρέπει να μάθεις αμέσως το προηγούμενο σύστημα. Είχαμε δεθεί με τον προηγούμενο προπονητή και έπρεπε να αλλάξουν ξαφνικά όλα αυτά. Πλέον στο ποδόσφαιρο οι προπονήσεις δεν αλλάζουν πολύ, αλλά φέτος βλέπουμε το αντίθετο από αυτά που βλέπαμε πέρσι, αλλά πιστεύω ότι σιγά, σιγά θα χτίσουμε μια πολύ ωραία ομάδα.

Έχουμε τα playoffs και όλη θα έχουν την ευκαιρία τους. Έχουμε μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Δεν θα είναι πρόβλημα για εμένα μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο να παίξω ως εξτρεμ. Στην αρχή με τον Σάντος ήμουν εγωιστής, αν κερδίζει η ομάδα δεν έχουν νόημα αυτά. Πλέον στο ποδόσφαιρο υπάρχουν 1-2 παίκτες που κάνουν την διαφορά, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να δουλέψουν για την ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ