ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βιεϊρίνια: "Δεν ξεχνάμε αυτά που έγιναν πέρυσι"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βιεϊρίνια EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, υποστήριξε ότι νίκες όπως αυτή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακού κρίνουν τους πρωταθλητές, ενώ επιφύλαξε αναφορά και στα όσα συνέβησαν την περυσινή σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη (0-1) από το "Γ. Καραϊσκάκης" επί του Ολυμπιακού για την πέμπτη αγωνιστική της Super League. Μιλώντας στη NOVA ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, υποστήριξε ότι τέτοιες νίκες κρίνουν τους πρωταθλητές.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Πορτογάλος: "Ευτυχώς κερδίσαμε, το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Το ξέραμε ότι και πέρυσι το χάσαμε με τέτοια φάση. Πέρυσι είχαμε τον έλεγχο, φέτος όχι τόσο. Αλλά για εμάς το αποτέλεσμα είναι η νίκη. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με -2 βαθμούς και στην 5η αγωνιστική είμαστε πρώτοι.

Είναι τρεις βαθμοί. Αν μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο καλώς, αλλιώς να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο Λουτσέσκου ήθελε να πει αυτά που έγιναν πέρυσι. Δεν ξεχνάμε αυτό που έγινε πέρυσι και θέλουμε να δείξουμε τι ομάδα είμαστε.

Τέτοια ματς κρίνουν τους πρωταθλητές. Είναι νωρίς, αλλά σε τέτοια ματς με καρδιά, με πάθος κερδίζεις το πρωτάθλημα. Σήμερα δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θέλουμε. Αλλά, το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα.

Δεν κερδίζουμε το πρωτάθλημα, εάν δεν κερδίσουμε τα υπόλοιπα ματς. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το σερί. Πρέπει να προσέξουμε και τις άλλες ομάδες. Δεν μπορείς να κερδίζεις μόνο τα ντέρμπι. Αυτές οι νίκες μας δίνουν το κάτι παραπάνω, αλλά στο τέλος είναι τρεις βαθμοί. Για εμένα είναι ευχαρίστηση να παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα, όπως στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ποιότητα. Είναι ο Ποντένσε, είναι ο Χριστοδουλόπουλος, είναι ο Φορτούνης.

Ευτυχώς για εμάς ο Βούκοβιτς έβαλε αυτογκόλ, δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του.

Παίξαμε καλά και στα προηγούμενα ματς. Με τον Άρη δεν παίξαμε καλά. Αλλά, νομίζω ότι στα τελευταία παιχνίδια είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα ξεκουραστούμε λίγο και μετά θα σκεφτούμε την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ. Θα πάμε στη Λευκορωσία να φύγουμε από εκεί με τους τρεις βαθμούς".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ