ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Δεν γουστάρω χωρίς κόσμο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βιεϊρίνια υποστήριξε ότι δεν του αρέσει καθόλου να αγωνίζεται σε άδεια γήπεδα, ενώ υποστήριξε πως η νίκη την Κυριακή (7/6, 19.30) επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των playoffs είναι αναγκαία.

Ο Βιεϊρίνια μίλησε στο PAOK TV για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τόνισε πως η νίκη επί των "ερυθρολεύκων" είναι αναγκαία.

«Είναι ένα ντέρμπι και είναι σημαντικό γιατί παίζουμε με τον Ολυμπιακό που αυτή τη στιγμή είναι πρώτος. Μόνο κερδίζοντας τους βαθμούς της νίκης θα μειώσουμε τη διαφορά και αυτό σκεφτόμαστε…» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο ηγέτης του ΠΑΟΚ:

Για την επιστροφή στους αγώνες:

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί επιστρέφουμε πλέον και μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε δηλαδή να παίξουμε ποδόσφαιρο και ανυπομονούμε για τον αγώνα της Κυριακής. Δεν μας λείπει καθόλου η καραντίνα και όσα αναγκαστήκαμε να περάσουμε».

Για πως περιμένει να είναι οι αγώνες μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής:

«Είναι δεδομένο ότι ο ρυθμός δεν θα είναι ο ίδιος με αυτόν που είχαν οι ομάδες πριν τη διακοπή. Θα είναι δύσκολο για όλους μας και όχι μόνο για εμάς στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα που θα έχει προετοιμαστεί καλύτερα θα έχει το πλεονέκτημα. Εμείς δουλέψαμε καλά και μακάρι να είμαστε εμείς που θα έχουμε την καλύτερη φυσική κατάσταση από τους αντιπάλους μας».

Για το χρόνο που χρειάζεται για να επανέλθει μία ομάδα:

«Δυστυχώς έγινε αυτό με την πανδημία, χρειαζόμαστε κάποιες εβδομάδες να φτάσουμε στο 100% της απόδοσης μας αλλά παλεύουμε κάθε μέρα για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο».

Για την κατάστασή του:

«Δούλεψα καλά αλλά οι ενοχλήσεις δεν έχουν φύγει εντελώς στο γόνατο. Όμως μπορώ να το διαχειριστώ και να παίξω. Και εγώ προσπαθώ να βρίσκομαι στο καλύτερο δυνατό σημείο στη φυσική κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά την Κυριακή».

Για το εάν υπάρχει κάτι που τον αγχώνει:

«Δεν με αγχώνει απολύτως τίποτε. Αυτό πάντως που με ενδιαφέρει είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να τελειώσουμε τη σεζόν χωρίς τραυματισμούς γιατί ήδη έχουμε αρκετούς. Δείτε για παράδειγμα τι έγινε την 1η αγωνιστική στη Γερμανία όπου οι μυϊκοί τραυματισμοί ήταν αρκετοί. Να είμαστε καλά και να τελειώσουμε όλους τους αγώνες με νίκες και χωρίς απώλειες».

Για την απουσία του κόσμου:

«Αυτό που δεν γουστάρω είναι να παίζω χωρίς κόσμο. Μας στηρίζουν και δεν θα τους έχουμε μαζί μας. Αλλά από την άλλη εμείς έχουμε συνηθίσει να παίζουμε χωρίς κόσμο γιατί είχαμε τα τελευταία χρόνια αρκετές τιμωρίες. Επομένως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει την Κυριακή. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε στα πλέι οφ καλύτερη εικόνα από αυτή που είχαμε πριν τη διακοπή κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Φερέιρα για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ