ΠΑΟΚ

Βήμα-βήμα η επανένταξη του Κάνιας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / Eurokinissi Sports) MOTIONTEAM

Ο Χοσέ Κάνιας δεν θα είναι βασικός στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πώς διαχειρίζεται το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ την επανένταξη του Ισπανού μέσου.

Την Πέμπτη ο Χοσέ Κάνιας συμπλήρωσε ένα μήνα μακριά από τα γήπεδα. Ο Ισπανός μέσος είχε τραυματιστεί στο πρώτο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη (είχε υποστεί ήξη πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος) και ακολούθησε ένα εντατικό πρόγραμμα θεραπείας για να το ξεπεράσει.

Στο μεσοδιάστημα έλειψε από επτά αγώνες του ΠΑΟΚ. Και η αλήθεια είναι ότι σε ορισμένους από αυτούς η απουσία του φάνηκε έντονα. Κατά σειρά δεν αγωνίστηκε στο ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη, στα δύο ματς με τη Σάλκε και ενδιάμεσα στον αγώνα με τη Βέροια.

Δεν έπαιξε κόντρα στον Ηρακλή, στη ρεβάνς Κυπέλλου με την Ξάνθη και φυσικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εδώ και μία εβδομάδα προπονείται σε εντατικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο είναι αλήθεια πως έχει χάσει αρκετό έδαφος και αυτό προβληματίζει τον Βλάνταν Ίβιτς και τους συνεργάτες του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι και έτσι το πιθανότερο είναι την Κυριακή να μην βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.Θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην αποστολή και θα πάρει χρόνο συμμετοχής ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Ο 40χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ θέλει να ανεβάσει σταδιακά τους ρυθμούς του έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος όταν έρθουν τα κρίσιμα ματς σε Super League και Κύπελλο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ