ΠΑΟΚ

Βεζυρτζής: "Ο Σαββίδης βάζει χρήματα σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο"

Βεζυρτζής: "Ο Σαββίδης βάζει χρήματα σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο"

Σε κυριακάτικη εφημερίδα μίλησε ο Νίκος Βεζυρτζής και αναφέρθηκε στον ελλιπή σχεδιασμό του ΠΑΟΚ που κάνει να πηγαίνουν στράφι τα λεφτά του Ιβάν Σαββίδη, για τις... μπαλαρίνες και για το τι χρειάζεται η ομάδα για να πετύχει.

Για αρκετά ζητήματα σχετικά με τον ΠΑΟΚ μίλησε στη "Real News" ο Νίκος Βεζυρτζής, ο οποίος αναφέρθηκε στα λεφτά του Ιβάν Σαββίδη που πηγαίνουν στράφι ως τώρα, στην φετινή εικόνα της ομάδας, στις... μπαλαρίνες και στο τι πρέπει να κάνει για να μπορέσει να βγει από το τέλμα και να πρωταγωνιστήσει.

Συγκεκριμένα, μίλησε:

Για τη φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ: "Όλοι περίμεναν - με βάση τα χρήματα που δαπανήθηκαν για μεταγραφές το καλοκαίρι, τη δυναμική του κόσμου, αλλά και με τα οικονομικά προβλήματα του ΠΑΟΚ να είναι λυμένα- ότι η χρονιά θα ήταν καλή. Κι όμως, στο γήπεδο τα πράγματα δεν είναι όπως όλοι τα περιμέναμε. Είναι παράλογο. Είναι απίθανο ο ΠΑΟΚ να έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος από την 5η αγωνιστική. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία".

Για το ποιον βαραίνουν οι ευθύνες: "Είναι δύσκολο να ξέρεις αν δεν είσαι μέσα στην ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει. Ο ΠΑΟΚ είναι άψογος σε ό,τι αφορά τις οικονομικές του υποχρεώσεις. Ο Ιβάν Σαββίδης κάνει επενδύσεις, βάζει στον ΠΑΟΚ πολλά χρήματα κι όμως η ομάδα δεν έχει δείξει βελτίωση όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχω μάθει να πουλάω μυαλό σε κανέναν. Ο καθένας έχει διοικητική γνώση και ο Σαββίδης πρέπει να βρει τι φταίει και πώς μπορεί να δώσει λύση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα συνεχίσει να βάζει χρήματα σε ένα πηγάδι που δεν έχει πάτο".

Για τις... μπαλαρίνες: "Είναι φανερό ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Όλα αυτά που γίνονται δείχνουν ότι δεν υπάρχει σοβαρότητα. Για αυτό και επιμένω ότι ο Σαββίδης θα πρέπει να βρει τις αιτίες για τα φαινόμενα που παρατηρούνται και να δώσει λύσεις".

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόνο μετεγγραφές για να πρωταγωνιστήσει: "Ακούω συνέχεια για μεταγραφές, αλλά δεν είναι εκεί η ουσία. Κάθε καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ παίρνει παίκτες χωρίς η ομάδα να φτάνει σε επιτυχίες. Ο Σαββίδης κάνει ό,τι του ζητήσουν. Δύο παίκτες θέλει ο προπονητής, δύο του παίρνει. Κι όμως, λίγες από τις μεταγραφές που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Είναι θέμα σχεδιασμού. Αν κάθε μεταγραφική περίοδο παίρνεις παίκτες που δεν αποδίδουν στον ΠΑΟΚ και πηγαίνουν αλλού και βγάζουν φωτιές, δεν φταίνε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά εσύ που κάνεις τον σχεδιασμό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ