ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέρνμπλουμ: "Η κόκκινη κάρτα άλλαξε όλο το παιχνίδι με την Τσέλσι"

EUROPA LEAGUE / ΤΣΕΛΣΙ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Βέρνμπλουμ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σουηδός μέσος του ΠΑΟΚ, Πόντους Βέρνμπλουμ, υποστήριξε ότι λίγες ομάδες στον κόσμο μπορούν να κοντράρουν την Τσέλσι, πολύ περισσότερο όταν αγωνίζονται με δέκα παίκτες.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ ήταν βασικός στη βαριά εκτός έδρας ήττα (4-0) του ΠΑΟΚ από την Τσέλσι. Μετά την αποβολή του Χατσερίντι στο 7', μάλιστα, ήταν αυτός που αγωνίστηκε στο κέντρο των μετόπισθεν πλάι στον Κρέσπο.

Ο Σουηδός δήλωσε ότι η φάση της αποβολής άλλαξε όλο το παιχνίδι. "Δεχθήκαμε μία κόκκινη κάρτα, που άλλαξε όλο το παιχνίδι. Είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις με 10 κι όχι με 11 παίκτες, κόντρα στην Τσέλσι εκτός έδρας. Νομίζω δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο που μπορούν να το κάνουν αυτό" ανέφερε.

Για τη δυσκολία του χθεσινού αγώνα:

"Δεν πρέπει να είσαι... ιδιοφυΐα, για να πεις ότι ήταν ένα δύσκολο αποτέλεσμα για εμάς. Το 4-0, δεν είναι ποτέ καλό αποτέλεσμα και σίγουρα ήταν ένα άσχημο παιχνίδι για εμάς".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ, κρατάει την τύχη του στα χέρια του, στη "μάχη" της πρόκρισης:

"Ακόμη νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε και θα πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Είμαι χαρούμενος που ακόμη και τώρα μπορούμε να προκριθούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ