ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέρνμπλουμ: Αποκάλυψη τώρα

Βέρνμπλουμ: Αποκάλυψη τώρα

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ "συστήθηκε" στους φίλους του ΠΑΟΚ (και) αγωνιστικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του "Δικέφαλου".

"Είμαι ο Πόντους Βέρνμπλουμ, η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Ελέγχω το παιχνίδι, αμύνομαι, κάνω τάκλιν, σουτάρω, σκοράρω. Το όνομα μου είναι Πόντους Βέρνμπλουμ". Αυτά ήταν τα λόγια του Σουηδού μέσου του ΠΑΟΚ στο εκπληκτικό βίντεο της….αυτοπαρουσίασής του στις 16 Αυγούστου.

Στην πραγματικότητα ο Πόντους Βέρνμπλουμ συστήθηκε στον κόσμο του "Δικεφάλου" και στους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους μόλις τη Δευτέρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός έκανε όλα όσα έλεγε δυόμισι μήνες πριν, εκτός από το να σκοράρει. Και στον έλεγχο της μεσαίας γραμμής ήταν σημαντικός για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αμύνθηκε σωστά και τάκλιν έκανε και μάρκαρε πιεστικά τους αντιπάλους του και πάτησε αρκετά την αντίπαλη περιοχή και είχε και δύο μακρινά σουτ με τα οποία προσπάθησε να απειλήσει.

Τα έκανε όλα και απέναντι στους "πράσινους" πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση, μέχρι τώρα τουλάχιστον, με τη φανέλα του "Δικέφαλου". Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα του όλα όσα προσδοκούσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που τον επέλεξαν και τον περίμεναν όλο το καλοκαίρι.

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Ο Λουτσέσκου δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Σουηδού και στο ντέρμπι με τον Άρη εκφράζοντας παράλληλα το δικαιολογημένο παράπονο του για τις διακοπές διαρκείας που έκανε ο ποδοσφαιριστής του το καλοκαίρι και είχαν ως αποτέλεσμα να μπει τόσο αργά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ρουμάνος ήξερε ήδη πριν από την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες, ότι από άποψη φυσικής κατάστασης ο Βέρνμπλουμ ήταν έτοιμος και το θέμα ήταν να πάρει ρυθμό με παιχνίδια.

ΤΟ "ΠΑΡΑΘΥΡΟ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ

Ο τραυματισμός του Μαουρίσιο, επέσπευσε την ενεργοποίηση του 32χρονου μέσου, που έφτασε σε ικανοποιητικά επίπεδα αγωνιστικής κατάστασης την πλέον κατάλληλη στιγμή. Κάνουν λάθος όσοι συγκρίνουν τον σκληροτράχηλο Σουηδό με τον ντελικάτο Βραζιλιάνο. Εξ ανάγκης καλύπτει το κενό του στα δύο τελευταία ντέρμπι. Ο Βέρνμπλουμ αποκτήθηκε για να συμπληρώνει τον Μαουρίσιο και όχι να τον αντικαθιστά. Και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι μπορεί να πετύχει το δικό τους δίδυμο στη μεσαία γραμμή του Δικέφαλου.

Βέβαια αν ο Κάνιας συνεχίσει και αυτός εμφανίσεις σαν την χθεσινή τότε θα βάλει έναν ακόμη ευχάριστο πονοκέφαλο στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΤΟ "ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ" ΣΤΟΝ ΔΙΟΥΔΗ

Όπως και να έχει ο Σουηδός δείχνει πλέον την προσωπικότητα του, γεμίζει την μεσαία γραμμή του Δικέφαλου.

Βέρνμπλουμ: Αποκάλυψη τώρα

Και αν η… κοψιά του θυμίζει έντονα τον Πάμπλο Γκαρσία, το "τρολάρισμα" του στον Σωκράτη Διούδη, θύμισε έντονα έναν άλλο μεγάλο ποδοσφαιριστή που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ, τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ