ΠΑΟΚ

Βένγκλος: "Μίλησα με τον Μίχελ για την απόκτηση Γκιόμπερ"

Napoli forward Duvan Zapata, left, of Colombia, challenges for the ball with Catania defender Norbert Gyomber, of Slovakia, during the Serie A soccer match between Catania and Napoli at the Angelo Massimino stadium in Catania, Italy, Wednesday, March 26, 2014. (AP Photo/Carmelo Imbesi)
Napoli forward Duvan Zapata, left, of Colombia, challenges for the ball with Catania defender Norbert Gyomber, of Slovakia, during the Serie A soccer match between Catania and Napoli at the Angelo Massimino stadium in Catania, Italy, Wednesday, March 26, 2014. (AP Photo/Carmelo Imbesi) AP

Ο Γιουράι Βένγκλος, ατζέντης του Μακ, αποκάλυψε με δηλώσεις του στη Σλοβακία ότι έχει κάνει συζητήσεις με τον Λούμπος Μίχελ για την μεταγραφή του Νόρμπερτ Γκιόμπερ στον ΠΑΟΚ. Άνθρωπος της ομάδας πήγε στη Ρώμη, ωστόσο, ο 25χρονος αμυντικός δεν είναι στις πρώτες επιλογές.

Μία από τις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών (με δυνατότητα να αγωνιστούν και στο δεξί άκρο της άμυνας) που απασχολεί τον ΠΑΟΚ είναι αυτή του Νόρμπερτ Γκιόμπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr άνθρωπος του Δικεφάλου βρέθηκε πριν λίγες μέρες στη Ρώμη και είχε επαφές με τους ανθρώπους της Ρόμα για τον παίκτη.

Όπως προκύπτει, η περίπτωσή του είναι αρκετά βατή και ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον αποκτήσει τόσο με δανεισμό όσο και με αγορά, χωρίς υπερβολικό κόστος.Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν έχει γεμάτες σεζόν (είχε διάφορους τραυματισμούς στην καριέρα του), αλλά και η έλλιεψη ηγετικών χαρακτηριστικών, δεν τον ανεβάζουν στις υψηλές θέσεις της λίστας που έχει ο Λούμπος Μίχελ.

Όπως προκύπτει, πάντως, από δηλώσεις του γνωστού ατζέντη, Γιουράι Βένγκλος, οι επαφές άρχισαν στο διάστημα που ο ίδιος είχε πάει στην Ολλανδία για να ολοκληρώσει τις λεπτομέρειες της μετακίνησης του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ.

Ο εκπρόσωπος των δύο Σλοβάκων παικτών, ανέφερε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα " sportky.sk":

"Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για έναν αμυντικό με πλούσια προσόντα. Όταν ο Μακ ενσωματώθηκε στον ΠΑΟΚ με τον Λούμπος Μίχελ μιλούσαμε για την ενδεχόμενη προσθήκη του Γκιόμπερ στην ελληνική ομάδα. Βρισκόμαστε στο στάδιο που αναζητούμε λύση και μέσα στις επόμενες μέρες μπορεί να έχουμε οριστική εξέλιξη. Έχουμε και άλλες προτάσεις και πρέπει να διαλέξουμε".

Ανήκει στη Ρόμα, αλλά τον στέλνει δανεικό

Ο 25χρονος διεθνής Νόρμπερτ Γκιόμπερ άρχισε την καριέρα του στην Μπίστριτσα, από εκεί πήγε στην Κατάνια και στη συνέχεια τον αγόρασε η Ρόμα. Εκτός της Κατάνια στην οποία τον άφησε αρχικά, τον έδωσε δανεικό και σε Πεσκάρα, Τέρεκ Γκρόζνι.

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Carmelo Imbesi)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ