ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Στον τελικό θα φανεί ποια είναι η καλύτερη ομάδα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε το δικό του σχόλιο ενόψει τελικού Κυπέλλου ενώ ανέφερε ποια ήταν η καλύτερη στιγμή του στη φετινή σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος για να δείξει στην ΑΕΚ ποια είναι η καλύτερη ομάδα τη φετινή σεζόν σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Φερνάντο Βαρέλα μιλώντας στην κάμερα της "NOVA".

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στη καλύτερη φετινή του στιγμή και χωρίς να σκεφτεί δεύτερη στιγμή τόνισε ότι για πάντα θα θυμάται τον πανηγυρισμό με τον γιο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την καλύτερη στιγμή της σεζόν:
«Δύσκολη ερώτηση, νομίζω πως η καλύτερη στιγμή ήταν ο πανηγυρισμός μου με τον γιο μου στο παιχνίδι με την Λάρισα. Είναι μια στιγμή που θα την κρατήσω μέχρι να πεθάνω».

Για την πρόοδο του ΠΑΟΚ:
«Αλλάξαμε προπονητή, ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες, στην αρχή όντως δυσκολευτήκαμε να συντονιστούμε σαν ομάδα και να δέσουμε. Παρόλα αυτά στην πορεία δουλέψαμε με τον προπονητή στην τακτική μας στην αυτοπεποίθηση μας και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο. Τώρα έχουμε έναν στόχο τον τελικό του Κυπέλλου».

Για τον τελικό του Κυπέλλου:
«Έχουμε ακόμη μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Όσον αφορά το παιχνίδι εκεί θα φανεί ποια είναι η καλύτερη ομάδα».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ