ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Παλεύουμε σαν ομάδα, αυτό είναι το μυστικό μας"

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Φερνάντο Βαρέλα στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Βασιλεία και τη πρόκριση δεν στάθηκε στο δικό του γκολ που άνοιξε το δρόμο αλλά στη συνολική απόδοση της ομάδας του.

Σε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι ο Φερνάντο Βαρέλα ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση του ΠΑΟΚ σκοράροντας ένα σημαντικό τέρμα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με δηλώσεις του δεν στάθηκε τόσο στο γκολ του αλλά στην εν γένει παρουσία του ΠΑΟΚ και στον τρόπο που πάλεψαν όλοι μαζί για να έρθει αυτή η πρόκριση.

"Νοιώθω καλά αλλά όχι για το γκολ αλλά για τον τρόπο που παίξαμε. Σε αυτή τη δύσκολη έδρα. Δυστυχώς ο αρχηγός μας δεν ήταν κοντά μας αλλά δείξαμε πως όποιος και να μπει παλεύουμε όλοι μαζί. Αυτό είναι το μυστικό και φέτος είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε σπουδαία πράγματα".

Όταν μάθατε ότι δεν θα παίξει ο Βιεϊρίνια τι σκεφτήκατε;
"Ήταν ένα σοκ. Μας είπε κάποια λόγια στα αποδυτήρια, μας έδειξε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Είναι ένας αρχηγός μέσα και έξω από το γήπεδο".

Πλέον ακολουθεί η Σπαρτάκ Μόσχας, το σκεφτόσασταν;
"Όχι ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ματς με τη Βασιλεία αλλά πάντα κοιτάς τον επόμενο αντίπαλο σου. Έχουν καλούς παίκτες μπροστά αλλά τώρα πρέπει να χαρούμε αυτή τη νίκη να ξεκουραστούμε για λίγο και από αύριο να δούμε τι πρέπει να κάνουμε".

ΠΕΛΚΑΣ: "ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΡ"

Από την πλευρά του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Βασιλεία, Δημήτρης Πέλκας, στις δηλώσεις του υποστήριξε πως η ομάδα του έπαιξε συγκεντρωμένα από την αρχή μέχρι το τέλος και για αυτό μπόρεσε και έφτασε σε ένα σκορ που ούτε ο ίδιος περίμενε:

Για την ασίστ στο τρίτο γκολ:
"Πιάνει για τρεις γιατί το κλειδώσαμε το ματς. Το λέγαμε από το πρώτο παιχνίδι πως θα έρθουμε να κερδίσουμε. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, είναι καλή ομάδα, ότι θα μας πιέσει είναι λογικό. Βάλαμε γκολ πολύ νωρίς, εν συνεχεία κάναμε ένα έξυπνο παιχνίδι και αξίζαμε να κερδίσουμε".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τα καταφέρνει καλύτερα εκτός έδρας:
"Ναι όντως αν δείτε την ιστορία ο ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο να κερδίζει και να παίζει καλά εκτός έδρας. Είναι στο "dna" της ομάδας".

Γιατί σηκώνει το χέρι στο κόρνερ:
"Είναι το συνθηματικό. Για να πάρουν θέση στην περιοχή οι παίκτες. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές στον αέρα. Ο Βαρέλα, ο Μάτος, ο Πρίγιοβιτς. Σήμερα έλειψε ο Βιεϊρίνια και μπήκε ο Χατσερίντι που επίσης είναι ψηλός. Το πιστέψαμε ότι θα βάλουμε γκολ από στημένο και έτσι έγινε".

Για την απουσία του Βιεϊρίνια:
"Δεν το συζητώ είναι μεγάλη έλλειψη είναι από τους ηγέτες και ο ίδιος μας το ζήτησε, να παίξουμε και για αυτόν. Κάποιες φορές όλα γίνονται για καλό. Μπήκε μέσα ο Χατσερίντι και ήταν από τους καλύτερους. Για να κερδίσουμε έτσι έγιναν όλα".

Για την έκταση του σκορ:
"Ούτε εμείς το περιμέναμε τέτοιο σκορ. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Το κάναμε και για αυτό βάλαμε και τρίτο γκολ".

Για το αν μπορούσε να τελειώσει τη φάση στο τρίτο γκολ:
"Με πίεζε καλά ο αντίπαλος και βρέθηκε ο κατάλληλος παίκτης για να τη σπάσω και να σουτάρει. Από εκείνο το σημείο δεν το χάνει, τα βάζει γκολ".

Για τη Σπαρτάκ Μόσχας:
"Από αύριο θα κάτσουμε να δούμε τι ομάδα είναι. Διαφορετική ομάδα από τη Βασιλεία, θα τους αναλύσουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ