ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Παίξε για το όνομα στο μπροστινό μέρος της φανέλας"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Βαρέλα, ΠΑΟΚ, πανηγυρικό (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Φερνάντο Βαρέλα έστειλε το μήνυμά του ενόψει του φινάλε της σεζόν που βρίσκει τον ΠΑΟΚ σχεδόν σίγουρο πρωταθλητή και παράλληλα διεκδικητή του Κυπέλλου. Η χαρά του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Από τους ακρογωνιαίους λίθους του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο αμυντικός του Δικεφάλου από το Πράσινο Ακρωτήρι έστειλε το μήνυμά του ενόψει του φινάλε της σεζόν που βρίσκει την ομάδα του σχεδόν σίγουρη πρωταθλήτρια και παράλληλα διεκδικήτρια του Κυπέλλου.

Ο Βαρέλα δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία γράφει χαρακτηριστικά: "Παίξε για το όνομα στο μπροστινό μέρος της φανέλας και θα θυμούνται το όνομα που γράφει πίσω...".

Βαρέλα: "Παίξε για το όνομα στο μπροστινό μέρος της φανέλας"

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ

Εξάλλου, χαρούμενος είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, για το γεγονός πως αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά παράλληλα και για την υποστήριξη του κόσμου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος δέχτηκε πολλά μηνύματα μετά την εμφάνισή του με τη Λαμία, όπου είχε ένα γκολ και μια ασίστ και έκανε δυο σχόλια.

Ο Μπίσεσβαρ πόσταρε μία φωτογραφία και έγραψε "Χαρούμενος που παίζω σε αυτή τη φανταστική ομάδα", ενώ λίγο αργότερα ανέφερε: "Αγαπώ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ