ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Να μείνει ο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ πολλά χρόνια"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, χαρακτήρισε όνειρο την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι ευχήθηκε ο συμπαίκτης του, Σέρζιο Ολιβέιρα, να μείνει πολλά χρόνια στο Δικέφαλο.

Την ώρα που το δικό του μέλλον είναι αβέβαιο - παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του - ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε γι' αυτό του συμπαίκτη του Σέρζιο Ολιβέιρα, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Πόρτο.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός από Πράσινο Ακρωτήρι μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα, "O Jogo", κι ευχήθηκε ο 26χρονος Πορτογάλος μέσος να παραμείνει στον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια.

"Είναι ένας παίκτης που ήλθε από την Πόρτο. Στην ομάδα περίμεναν να προσθέσει ποιότητα. Το έκανε και γι' αυτό ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Ξέρει από μεγάλα ματς, γιατί ήταν συνηθισμένος στην πίεση. Ήταν ένα μεγάλο ατού γι' αυτή την ομάδα και ελπίζω να μείνει εδώ πολλά χρόνια".

Ο Φερνάντο Βαρέλα χαρακτήρισε ως "όνειρο" την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σχέση του με τους οπαδούς:

"Ήταν τρέλα αυτό που ζήσαμε. Πήραμε τίτλο μετά από 34 χρόνια, μετά την κυριαρχία του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ είναι συμπαγής τα τελευταία τρία χρόνια και τώρα η χαρά είναι τεράστια. Για την πόλη, τη διοίκηση, για τους παίκτες επίσης.

Είναι πάντα καλό να γράφεις το όνομά σου στην ιστορία ενός τόσο μεγάλου κλαμπ. Νιώθεις τη χαρά της πόλης. Δεν έχετε ιδέα πώς μας φέρονται οι οπαδοί. Είναι όνειρο αυτό που ζούμε. Αυτό είναι μια ανταμοιβή για ό,τι έχουμε κάνει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ