ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Είναι 100% πέναλτι"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός EUROKINISSI SPORTS

Ο Φερνάντο Βαρέλα υποστήριξε μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό πως υπήρχε ξεκάθαρα πέναλτι στο μαρκάρισμά του από τον Ενέα Μιχάι. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Ελ Καντουρί.

Ο πρωταγωνιστής της φάσης που έκρινε το αποτέλεσμα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, Φερνάντο Βαρέλα, υποστήριξε ξεκάθαρα πως του έγινε πέναλτι στο τράβηγμα από τον Μιχάι, ενώ είπε πως θα σκόραρε εάν δεν τον έριχνε στο έδαφος με το κράτημα.

Για τη νίκη:

"Το πιο σημαντικό είναι ότι δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και οικογένεια σε ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν δύσκολο αντίπαλο σε δύσκολο γήπεδο. Δείξαμε αυτό που έπρεπε, είχαμε σωστή στάση και πήραμε αυτή τη νίκη".

Για το παιχνίδι:

"Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το γήπεδο, ένα μικρό γήπεδο και ότι οι παίκτες του Παναιτωλικού θα ήταν κλεισμένοι στην άμυνα. Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Το αντιμετωπίσαμε με τη σωστή στάση και κάνοντας στην άκρη το ποδόσφαιρο μας σε κάποιες στιγμές, γιατί έπρεπε να μπούμε σε αυτό το παιχνίδι. Από κει και πέρα δείξαμε αυτό που είμαστε και συνεχίσαμε με μία πολύ σημαντική νίκη για τον μεγάλο μας στόχο".

Για τη φάση του πέναλτι:

"Ο κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού είχε δυνατά μαρκαρίσματα απέναντί μου ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω πως σε δεύτερη φάση εάν δεν με κρατούσε θα σκόραρα. Θεωρώ πως είναι 100% πέναλτι".

Για το ρεκόρ των 11 σερί νικών:

"Τα ρεκόρ είναι σημαντικά αλλά είναι για την ιστορία. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο στο γήπεο. Είναι σημαντικό που δεν δεχόμαστε γκολ. Θα υπάρξουν παιχνίδια που θα δεχτούμε, δεν είναι θέμα μόνο της άμυνας. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα ρεκόρ για να φτάσουμε στον τίτλο και έτσι θα πορευτούμε".

ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ

Τραυματίας αποχώρησε ο Ελ Καντουρί στο 20ο λεπτό του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Μαροκινός χαφ αισθάνθηκε τράβηγμα στην ίδια μυϊκή ομάδα όπου είχε υποστεί θλάση και είχε μείνει περίπου δύο μήνες εκτός. Ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι μεγάλη η ζημιά. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Τρίτη για να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματός του.

Ελ Καντουρί: "Ελπίζω να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός"

Μάλιστα ο Ελ Καντουρί μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και μίλησε και για τον τραυματισμό του.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πήραμε μία σημαντική νίκη. Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Για να κάνεις πρωταθλητισμό είναι σημαντικά τα εκτός έδρας παιχνίδια και να συνεχίσουμε παίρνοντας αυτές τις νίκες".

Τέλος, είπε για τον τραυματισμό του:
"Είναι στο ίδιο πόδι. Ελπίζω να μην είναι σοβαρό. Θα κάνω εξετάσεις και θα φανεί'".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαρέλα… από χρυσάφι, 1-0 ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό
Ένταση στο Αγρίνιο μετά τη λήξη του αγώνα
Ξέσπασμα Σαββίδη για Παναιτωλικό και... Ολυμπιακό
Λουτσέσκου: "Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα"
Πρίγιοβιτς: "Έγιναν προτάσεις, αλλά είμαι εδώ και παλεύω για τον ΠΑΟΚ"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ