ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Το μήνυμα του αμυντικού του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα για το ντέρμπι που έφυγε και, κυρίως για τον ημιτελικό που έρχεται κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι το μοναδικό ερωτηματικό σε ό,τι έχει να κάνει με τους παίκτες που ο Βλάνταν Ίβιτς θα πάρει μαζί του στην αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου που θα δώσει ο ΠΑΟΚ αύριο (12/4) στη Λεωφόρο.

Εχει μία μικρή διάταση στους προσαγωγούς, σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά και έτσι να δώσει την ευκαιρία στον Σέρβο τεχνικό να βγάλει τα οριστικά συμπεράσματά του.

Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, μέσω instagram, έστειλε το δικό του μήνυμα τόσο για το ντέρμπι που έφυγε όσο και γι' αυτό που έρχεται. Έγραψε, συγκεκριμένα: "Καλή νίκη, δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Την Τετάρτη μας περιμένει ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι. Πάμε ΠΑΟΚάρα..."

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Η Κ15 ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Η Κ15 αναχώρησε για την Μπολόνια την Μεγάλη Τρίτη, προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά We Love Football, το οποίο διεξάγεται από τις 12 έως τις 17 Απριλίου. Το We Love Football είναι ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό τουρνουά, στο οποίο φέτος συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι Γιουβέντους, Μίλαν, Ιντερ, Ρόμα, Βέρντερ Βρέμης, Εβερτον, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζενίτ, ακόμα και η Παλμπέιρας. Να υπενθυμίσουμε ότι στο περσινό τουρνουά η Κ15 έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στο Γ΄ όμιλο με τις Ιντερ, Αντερλεχτ και Σασουόλο.

Το πρόγραμμα αγώνων είναι:

Μ. Τετάρτη 12.04 Αντερλεχτ – ΠΑΟΚ 11.00 (ώρα Ελλάδας),

Μ. Πέμπτη ΠΑΟΚ – Ιντερ 11.00 (ώρα Ελλάδας),

Μ. Παρασκευή 14.04 Σασουόλο – ΠΑΟΚ 15.30 (ώρα Ελλάδας).

Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 15.04, ανήμερα το Πάσχα θα γίνουν οι ημιτελικοί στο γήπεδο Renato Dall’ Ara, όπου φυσικά, θα διεξαχθεί και ο τελικός στις 17 Απριλίου.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:

Μπαλωμένος Κωνσταντίνος, Μακρής Δημοσθένης, Λαγωνίδης Γεώργιος, Κιουρτσίδης Ισαάκ, Καλτσίδης Θεόδωρος, Πύρτσιος Θεόδωρος, Γρηγοριάδης Κωνσταντίνος, Αβεντισιάν Αβέντις, Καλαϊτζής Γεώργιος, Θεοδωρίδης Ευθύμιος, Γρόσδης Βασίλειος, Παναγιώτου Παναγιώτης, Καραμπέρης Θωμάς, Σαπουντζής Αναστάσιος, Τεμερτζόγλου Αναστάσιος, Τσέλιος Αναστάσιος, Τσοπούρογλου Δημήτριος, Σαρέγκος Ιωάννης, Αλτιντζής Βασίλειος, Γκορτεζιάνι Βασίλειος και Κωνσταντέλιας Ιωάννης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Ζαζόπουλος Αγγελος, Καζάνας Κωνσταντίνος, Παπανικολάου Αγγελος και ο φυσιοθεραπευτής Βαγγέλης Βασιλειάδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ