ΠΑΟΚ

Βάιντσιρλ: "Ροτέισιον, αλλά όχι συντήρηση με τον ΠΑΟΚ"

Βάιντσιρλ: "Ροτέισιον, αλλά όχι συντήρηση με τον ΠΑΟΚ"

Ο προπονητής της Σάλκε Μάρκους Βάιντσιρλ, εξήγησε το σκεπτικό του για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ. Μέγιερ: «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας». Έρευνα κάνει η Σάλκε για όσα συνέβησαν μεταξύ Αστυνομίας και οπαδών της στο πρώτο παιχνίδι, μετά από καταγγελίες.Μάρκους Βάιντσιρλ

Αρκετό ενδιαφέρον είχε η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Σάλκε, Μάρκους Βάιντσιρλ και του μεσοεπιθετικού, Μαξ Μέγιερ.

Στη διάρκεια της έγινε γνωστό ότι οπαδοί της γερμανικής ομάδας που είχαν ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη έκαναν καταγγελίες για κακή συμπεριφορά από πλευράς της ελληνικής Αστυνομίας και ο υπεύθυνος Τύπου της Σάλκε ξεκαθάρισε: «Προσπαθούμε να μάθουμε τι έγινε, ακούμε και τους οπαδούς μας και κάνουμε έρευνα».

Όσο για το αγωνιστικό μέρος ο Μάρκους Βάιντσιρλ, αρχικά μίλησε γα το ροτέισιον που θα κάνει: «Σίγουρα δεν με απασχολεί τόσο το αποτέλεσμα όσο οι επόμενες εβδομάδες που έχουμε συνεχόμενα ματς. Θα σκεφτώ να αλλάξουμε 5, 6, 7 παίκτες, θα χρησιμοποιήσω τους καλύτερους δυνατούς».

Ακόμη, δήλωσε:

Για το αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών:
«Υπάρχουν μόνο αυτοί που εδώ καιρό έχουν πρόβλημα, κατά τα άλλα είναι όλοι καλά. Ακόμη κι ο Γκορέτσκα που είχε ένα μικρό πρόβλημα, προπονήθηκε».

Για το αν τον προβληματίζει κάτι από τον ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός αντίπαλος. Δε έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη, μόνο μία ισχυρή βάση σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Έχουμε έναν αντίπαλο που μπορεί να παίξει δύο συστήματα. Το τελευταίο ματς το κέρδισε με 4-0, μπορεί και να δεχθούμε πρώτοι γκολ, γι’ αυτό σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι».

Για τον Κολάσινατς που έσπασε τη μύτη του στο ματς με την Κολωνία:
«Δεν θα εγχειριστεί και θα συνεχίζει να παίζει με μάσκα. Η επιβάρυνση έχει σταθεροποιηθεί, σκεφτόμαστε το ροτέισιον, κάθε παίκτης πρέπει να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που παίρνει. Θα δούμε πώς θα συνεχιστεί η επιβάρυνση τις επόμενες εβδομάδες».

Για το αν υπάρχουν παίκτες του ΠΑΟΚ που μπορούν να σταθούν στη Μπουντεσλίγκα όπως ο Βιεϊρινια και ο Σταφυλιδης:
"Ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν είχε πολύ καλούς παίκτες, δεν θέλω να πω ονόματα και να ξεχωρίσω κάποιον".

Για το πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι ο ΠΑΟΚ που έχει το 0-3 αλλά και τρεις παίκτες εκτός λόγω καρτών κι αν αυτό θα τον οδηγήσει στο να παίξει πιο συντηρητικά;
«Δεν θα κάνουμε συντήρηση, δεν είναι ο καλύτερος δρόμος, το είδαμε με τη Νυρεμβέργη που από το 3-0 το ματς πήγε στο 3-2. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε και τις προϋποθέσεις να σκοράρουμε αλλά και να μην κινδυνεύσουμε»

Για τον ποιον δρόμο για να ξαναβγεί στην Ευρώπη θεωρεί ο ίδιος πιο εύκολο:
"Ο πιο σίγουρος είναι η Μπουντεσλίγκα, το κύπελλο της Γερμανίας με τον δύσκολο αγώνα στον Μόναχο και ο τρίτος δρόμος είναι τοEuropa. Εμείς δίνουμε το 100% σε όλους τους δρόμους. ΤοEuropaLeagueαν το κατακτήσεις δίνει θέση στοChampionsLeague, εμείς όμως δίνουμε το 100% και στους τρεις δρόμους".

Για το αν ανησυχούν για την ατμόσφαιρα στις κερκίδες μετά από διάφορα γεγονότα στην Τούμπα:

Βάιντσιρλ:
«Ασχολούμαστε με τον αγωνιστικό χώρο και όσο γίνονται εκεί, μπορεί να παίρνουμε χαμπάρι και τι γίνεται εκτός αλλά δεν μας απασχολεί».

Μέγιερ:
«Δεν πήραμε χαμπάρι τι έγινε, ασχολούμασταν με όσα γίνονταν στο γήπεδο. Αύριο πιστεύω θα έχουμε ένα ήσυχο παιχνίδι».

Μέγιερ: «Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο»

Ο Μαξ Μέγιερ που σκόραρε στην Τούμπα, τόνισε από την πλευρά του:

Για το αν είναι η επιβάρυνση της ομάδας από τα συνεχόμενα ματς είναι μεγάλη:
«Είναι μεγάλη αλλά έχουμε καλό ρόστερ. Όλοι οι παίκτες πρέπει να βρίσκουν την εσωτερική δύναμη να παίζουν καλά και στον επόμενο αγώνα. Έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά. Εγώ είχα τους αγώνες στους Ολυμπιακούς, όμως και οι συμπαίκτες μου είχαν προετοιμασία. Τώρα πλησιάζοντας προς το τέλος της σεζόν είναι μεγαλύτερη για όλους η επιβάρυνση».

Για το ότι δε παίζει πάντα βασικός:
«Δεν έπαιζα από την αρχή. Κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται, αλλά δεν γίνεται πάντα Το θέμα είναι όταν παίζει να προσπαθεί να δίνει το καλύτερο δυνατό».

Για το τι πρέπει να κάνουν αύριο για να μην κινδυνεύσουν:
«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε πάντα Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι ένας αγώνας νοκ-άουτ, έχουμε το 0-3, όμως, θέλουμε να προσφέρουμε ένα καλό παιχνίδι και στον κόσμο μας».

Για να παίξουν και του χρόνου και στοEuropaLeagueποιος είναι ο πιο εφικτός δρόμος:
"Ο πιο γρήγορος δρόμος είμαι μέσω του Κυπέλλου, έχουμε όμως δύσκολο αγώνα στο Μόναχο. Ακόμη και μέσω Μπουντεσλίγκα μπορούμε, εδώ και αρκετά παιχνίδια είμαστε σταθεροί. Αν συνεχίσουμε μπορούμε. Όσο για τοEuropa, θα πρέπει να πάμε μέχρι τον τελικό και να τον πάρουμε. Έχει δρόμο ακόμη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ