ΠΑΟΚ

Τζουρού για ΠΑΟΚ

Hamburg's Johan Djourou from Switzerland clenches his fist after winning the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Hamburger SV in Dortmund,  Germany, Saturday, Oct. 4, 2014. Dortmund was defeated by Hamburg with 1-0. (AP Photo/Martin Meissner)
Hamburg's Johan Djourou from Switzerland clenches his fist after winning the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Hamburger SV in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 4, 2014. Dortmund was defeated by Hamburg with 1-0. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

O 30χρονος διεθνής με την Ελβετία, Γιοάν Τζουρού, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ως δανεικός απ' την Αντάλιασπορ και στην Τούμπα εξετάζουν την περίπτωση του. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr. (VIDEO)

Παράλληλα με την υπόθεση του αριστερού μπακ, στην Τούμπα συνεχίζουν εντατικά και την έρευνα για στόπερ καθώς θέλουν να καλύψουν τη θέση που αφήνει κενή ο Κάρλος Σαμπράνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, μία από τις περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί και εξετάζονται (με την προοπτική δανεισμού) είναι αυτή του Γιοάν Τζουρού.

Ο 30χρονος, γεννημένος στην Ακτή Ελεφαντοστού, διεθνής με την Ελβετία (70 φορές) αγωνίζεται από το καλοκαίρι στην Αντάλιασπορ (με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019), ωστόσο, η σχέση με την τουρκική ομάδα δεν είναι και στα καλύτερά της.

Ο ύψους 1.91μ. αμυντικός έχει παίξει έξι φορές φέτος και έχει σκοράρει μία φορά. Όμως, είναι τραυματίας από τον Οκτώβριο και σύμφωνα με ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα έχει πέσει και "θύμα" λάθους διάγνωσης του ιατρικού τιμ της Αντάλιασπορ.

Αυτό είναι το σημείο προβληματισμού στην περίπτωση του Τζουρού, ο οποίος έχει διαγράψει σημαντική καριέρα. Αρχικά ήταν στα τμήματα υποδομής της Άρσεναλ και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα της, στην οποία έγραψε 140 συμμετοχές, 6 ασίστ και ένα γκολ από το 2005 έως και το 2013.

Το 2007 αγωνίστηκε δανεικός στην Μπέρμιγχαμ για έξι μήνες, ενώ το τελευταίο εξάμηνο του 2013 πήγε στο Αννόβερο. Ακολούθησε το πέρασμα από το Αμβούργο και η γερμανική ομάδα τον αγόρασε 2,8 εκατ ευρώ από την Άρσεναλ και στο Αμβούργο "έγραψε" 104 συμμετοχές και δύο γκολ.

Δείτε video με τα κατορθώματά του:

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ