ΠΑΟΚ

Τζόλης: "Πάμε για νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο 18χρονος επιθετικός, Χρήστος Τζόλης, δήλωσε χαρούμενος για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ενώ μίλησε για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό λέγοντας πως ο δικέφαλος θα παίξει για τη νίκη στο Φάληρο. (VIDEO)

Ο 18χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, τράβηξε πάνω του τα βλέμματα στο ματς με τον ΟΦΗ καθώς σκόραρε το παρθενικό του τέρμα με τον δικέφαλο στο δεύτερο μόλις παιχνίδι του και έδωσε το έναυσμα για την ανατροπή της ομάδας του.

Μετά το τέλος του αγώνα ήταν λογικό να είναι στο επίκεντρο όλων. Ο Τζόλης μίλησε στο "PAOK TV" με τη λήξη της αναμέτρησης όπου αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο γκολ που πέτυχε αλλά και στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη.

Για το γκολ που σημείωσε: "Σήμερα το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε τόσο καλά. Πέτυχα το γκολ ισοφαρίσαμε και μετά πιέσαμε πολύ για να καταφέρουμε να πετύχουμε την ανατροπή. Αφού μέτρησε το γκολ όλα καλά. Θα ήταν καλύτερο αν δεν σήκωνε το σημαιάκι".

Για την παρουσία του στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ:
"Με βοήθησε η πανδημία γιατί μπήκα πιο εύκολα στην ομάδα, γιατί δεν είχαμε αγώνες και ήταν σαν μια μίνι προετοιμασία για εμάς, οπότε ήταν πιο εύκολο για εμένα".

Για τις διαφορές με την περσινή σεζόν:
"Έχουν αλλάξει πολλά από πέρσι, άλλαξε ο προπονητής, άλλαξε το στυλ, απλά φέτος δεν βγαίνουν τα αποτελέσματα και δεν έχουμε τόση τύχη".

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό:
"Θα το δούμε με τον προπονητή, θα το δούμε στην προπόνηση και πάμε για την πρόκριση. Αν πετύχουμε ένα γκολ εκεί μέσα, θα είναι πιο εύκολο το αποτέλεσμα για εμάς, ένα γκολ θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πάμε για τη νίκη όχι μόνο για την ισοπαλία και την πρόκριση".

Για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ:
"Σήμερα ο ΟΦΗ κλείστηκε πολύ πίσω και έπαιζε κυρίως με αντεπιθέσεις, για αυτό και ήταν πιο δύσκολο το παιχνίδι για εμάς".

Εν συνεχεία μίλησε και στο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube όπου στάθηκε περισσότερο στην παρουσία του στην πρώτη ομάδα και στα όσα του έχει πει ο Αμπέλ Φερέιρα.

Μια ερώτηση που είναι αρκετά τετριμμένη αλλά δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω. Πως αισθάνεσαι;
"Πολύ χαρούμενος. Ήταν σαν όνειρο γιατί είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, από την ακαδημία, και πάντα το πρώτο γκολ είναι σημαντικό. Ειδικά σε αυτό το ματς που χάναμε, ισοφάρισα και μετά γυρίσαμε το ματς. Είμαι χαρούμενος για αυτό".

Δεν πρέπει να το χάρηκες πολύ γιατί ακυρώθηκε και σου πήρε λίγη από τη χαρά;
"Ναι δεν το πανηγύρισα τόσο αλλά αφού μέτρησε όλα καλά".

Είσαι νέο παιδί, πρώτες συμμετοχές, πως βιώνεις όλη αυτή την παρουσία σου στην πρώτη ομάδα;
"Στην αρχή ήταν δύσκολα για να προσαρμοστώ. Είναι ανδρική ομάδα, είναι διαφορετικό από το παιδικό πρωτάθλημα. Αλλά οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ. Προσαρμόστηκα σχετικά γρήγορα και τώρα η κατάσταση είναι πολύ ωραία για μένα και είμαι χαρούμενος".

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τα επόμενα χρόνια;
"Για τα επόμενα ένα-δύο χρόνια να πάρω και άλλα παιχνίδια και μετά γιατί όχι να καθιερωθώ. Είναι δύσκολο αυτό αλλά με δουλειά, τύχη ελπίζω να πάνε όλα καλά".

Φανταζόσουν στην αρχή της σεζόν όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα;
"Δεν το φανταζόμουν ποτέ. Έκανα μια καλή δουλειά με την Κ19 είναι η αλήθεια αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα κάνω ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό και θα βάλω γκολ με τον ΟΦΗ. Όλα έγιναν γρήγορα".

Τι σου έχει πει ο προπονητής γιατί είσαι από τα παιδιά που δεν ξεκίνησαν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα στην αρχή της σεζόν αλλά εν συνεχεία σε φώναξε πάνω;
"Μου έχει να παίζω όπως στις προπονήσεις. Να δουλεύω έτσι και όλα θα πηγαίνουν καλά. Να είμαι συγκεντρωμένος, να μην έχω άγχος".

Έχεις άγχος;
"Τώρα όχι, με τον Ολυμπιακό είχα λίγο στην αρχή να πω την αλήθεια αλλά τώρα κανονικά".

Τι ήξερε ο Ζίβκοβιτς που είχε πει πριν το ματς πως θα σκοράρεις;
"Το είπε είναι η αλήθεια ο "Ζίφκο" και άλλοι το είπαν αλλά περισσότερο το πίστεψα εγώ με το που μπήκα. Και έτσι έγινε, ήρθε η φάση και έβαλα το γκολ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ