ΠΑΟΚ

Τζιόλης: "Πιο δυνατός από πέρσι ο ΠΑΟΚ"

Τζιόλης: "Πιο δυνατός από πέρσι ο ΠΑΟΚ"
Τζιόλης

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται για να μονταριστεί ο νέος ΠΑΟΚ και την έως τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται για να μονταριστεί ο νέος ΠΑΟΚ και την έως τώρα παρουσία του στον "Δικέφαλο".

" Είναι λογικό να βγαίνει κούραση. Φαντάζομαι ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και στο αυριανό φιλικό με την Πάσινγκ. Το θέμα είναι στο τέλος της προετοιμασίας θα δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε", είπε αρχικά και πρόσθεσε: " Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Ωστόσο είχαμε τις ευκαιρίες για πετύχουμε ένα ή περισσότερα γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν έχει σημασία πάντως το αποτέλεσμα".

Για την έως τώρα παρουσία του δήλωσε: " Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου αλλά και το κλίμα στην ομάδα. Στον ΠΑΟΚ βρήκα πολλούς γνωστούς και φίλους. Είναι πιστεύω φανερό ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο δυνατός συγκριτικά με πέρυσι. Ο στόχος είναι να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Και να δείξουμε αυτά που μπορούμε".

Για τους αγώνες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ: " Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν ο αντίπαλος θα είναι βατός. Και αυτό ισχύει για όποια ομάδα και να κληρωθούμε από τις πέντε που είναι οι πιθανοί μας αντίπαλοι. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι μέχρι τότε για το πρώτο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ