ΠΑΟΚ

Τζένοα: "Θέλουμε πολύ τον Σβιντέρσκι"

Τζένοα: "Θέλουμε πολύ τον Σβιντέρσκι"

Ο τεχνικός διευθυντής της Τζένοα, Τζόρτζο Περινέτι, παραδέχεται στο Sport24.gr το ισχυρό ενδιαφέρον για τον 21χρονο Πολωνό φορ της Γιαγκελόνια, Κάρολ Σβιντέρσκι, τον οποίον διεκδικεί κι ο ΠΑΟΚ.

Η αντιπρόεδρος και νομική σύμβουλος της Γιαγκελόνια, Αγκνιέσκα Σιζέβσκα, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι η ομάδα της Πολωνίας περιμένει μέχρι τη Δευτέρα (21/1) καλύτερες προτάσεις για τον επιθετικό της, Κάρολ Σβιντέρσκι, τον οποίον θέλει ο ΠΑΟΚ.

Από τις πρώτες ομάδες που διεκδικούσαν από την αρχή μαζί με τον "Δικέφαλο" τον 21χρονο Πολωνό φορ είναι η Τζένοα. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας από τη Γένοβα, Τζόρτζο Περινέτι, παραδέχεται στο Sport24.gr το ισχυρό ενδιαφέρον των "ροσομπλού" και υποστηρίζει ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.

"Παρακολουθούμε τον Σβιντέρσκι εδώ και πολύ καιρό. Δεν προέκυψε τώρα αυτό το ενδιαφέρον. Δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι θέλουμε πολύ τον ποδοσφαιριστή. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και δεν μπορώ να σας πω πολλά. Θα δούμε τις επόμενες ώρες", υποστήριξε ο Τζόρτζο Περινέτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η αντιπρόεδρος της Γιαγκελόνια για τον Σβιντέρσκι: "Μέχρι τη Δευτέρα"
Γιώργος Σαββίδης: "Μην περιμένετε μεγάλο όνομα"
ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Μίσιτς με καταπληκτικό video
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ