ΠΑΟΚ

Τζαβέλλας: "Βρήκαμε ψυχικά αποθέματα, κάνουμε νέα αρχή"

Τζαβέλλας: "Βρήκαμε ψυχικά αποθέματα, κάνουμε νέα αρχή"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης στην Τούμπα και κατά τη βράβευσή του αναφέρθηκε στη δύσκολη νίκη επί του Πανιωνίου και στο ματς με τη Ντόρτμουντ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας βραβεύτηκε από τον Νίκο Καραγεωργίου (νωρίτερα είχε τιμηθεί ως βετεράνος του ΠΑΟΚ από την ΠΑΕ) και στις δηλώσεις του, τόνισε αρχικά:

"Νομίζω ότι τα αποτελέσματα που είχαμε στην Τούμπα δεν ήταν αυτά που έπρεπε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα και το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Σίγουρα έχουμε κάνει και καλύτερα παιχνίδια τους περασμένους μήνες, όμως νομίζω ότι είναι μια νέα αρχή. Το γκολ που πέτυχε ο Πανιώνιος μας επηρέασε αλλά εμείς βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και αντιδράσαμε".

Για το γκολ που σημείωσε, είπε:
"Πάντα κάθε ποδοσφαιριστής χαίρεται όταν σκοράρει, αλλά αυτό πρέπει να συνοδεύεται με νίκη. Για παράδειγμα απέναντι στον Ηρακλή σκόραρα αλλά δεν το χάρηκα".

Όσο για το ματς με τη Ντόρτμουντ:
"Να μαζέψουμε εμπειρίες και κυρίως τα νέα παιδιά που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την ατμόσφαιρα και να παίξουν σε αυτό το γήπεδο. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε για τον ΠΑΟΚ να διαφημίσουμε τον ΠΑΟΚ γιατί μέσα από αυτά τα παιχνίδια ο σύλλογος μεγαλώνει".

Αφιέρωσε το βραβείο και το γκολ σε φροντιστή

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αφιέρωσε το βραβείο αλλά και το γκολ στον Νίκο Τσιρέλα, τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, αφού το Σάββατο το πρωί η μητέρα του έφυγε από τη ζωή.

Δήλωσε συγκεκριμένα: " Το μάθαμε πριν από την έναρξη του αγώνα. Το αφιερώνω στον Νίκο όπως και τη νίκη αφού βιώνει δύσκολες στιγμές και με αυτή τη νίκη θέλουμε όσο μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο του και να του πούμε πώς τον περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κοντά μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ