ΠΑΟΚ

Τζαβέλλας: "Να μας ζηλεύει ο Παναθηναϊκός..."

Τζαβέλλας: "Να μας ζηλεύει ο Παναθηναϊκός..."
Τζαβέλλας INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ, αλλά και για το ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα.

Για το "κεφάλαιο" Εθνική, το πλάνο που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, αλλά και για την συνύπαρξή του στην άμυνα με τους Κόστα και Βίτορ μίλησε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος ανέφερε ανάμεσα σε άλλα πως "ο Παναθηναϊκός να ζηλεύει εμάς. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας". Συγκεκριμένα, είπε στην Media day του ΠΑΟΚ:

Για το πλάνο της ομάδας: "Εφόσον όλα λειτουργούν τέλεια, ο καθένας έχει το ρόλο του και τα εφόδια για να κάνει τη δουλειά του και επομένως μπορεί να κριθεί. Ο καθένας πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά του και δεν μπορεί να κρυφτεί από κάτι. Η ομάδα λειτουργεί άριστα, βγαίνει στο γήπεδο και στη συνέχεια θα είναι ανάλογη".

Για το αν είναι αντικειμενικός στόχος της ομάδας το πρωτάθλημα: "Νομίζω ότι το είπα το καλοκαίρι. Είχα πει ότι δεν πρέπει να μιλάμε για πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός να ζηλεύει εμάς. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Να πάρουμε την δεύτερη θέση. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Απλά πρέπει να έχουμε διάρκεια σε όλη τη σεζόν γιατί έτσι θα τα καταφέρουμε".

Για την συνύπαρξή του με τους Κόστα και Βίτορ: "Δεν είναι μόνο η δουλειά των τριών στόπερ. Άμυνα κάνουν επτά και οκτώ άτομα. Εϊναι ομαδική δουλειά. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι είναι ένα σύστημα που το παίζουμε μόλις τρεις μήνες".

Για το αν τον ενοχλεί που δεν κλήθηκε στην Εθνική: "Είμαι στην Εθνική από το 2009. Φυσικά και θέλω να είμαι μέλος της και είναι ψέμα αν πω ότι δεν στεναχωριέμαι αν δεν παίζω. Αλλά έχω υποσχεθεί να δουλεύω και να αλλάξω. Δεν μιλώ πλέον, προσπαθώ να αλλάξω πράγματα στον εαυτό μου για μένα. Και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Πέλκα και στον Κίτσιου για το ότι πλέον έκαναν το βήμα και είμαι χαρούμενος για αυτούς".

Για το αν το βραβείο που πήρε (ΜVP του Σεπτέμβρη στον ΠΑΟΚ), σημαίνει κάτι γι' αυτόν: "Είναι σημαντικό ότι προέρχεται από την ψήφο του κόσμου. Αλλά ανήκει σε όλη την ομάδα γιατί χωρίς τους συμπαίκτες μου δε θα τα είχα καταφέρει. Το μοιράζομαι μαζί τους".

Για το ματς με τον Ηρακλή: "Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ηρακλή και οφείλουμε να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Όπως είπα και πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, η νίκη είναι τρεις βαθμοί. Δεν τους πήραμε σε εκείνο το ματς, πρέπει να τους πάρουμε την Κυριακή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ