ΠΑΟΚ

Τζαβέλλας: "Καθαρό και σημαντικό αποτέλεσμα"

Τζαβέλλας: "Καθαρό και σημαντικό αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό σε τηλεοπτικές του δηλώσεις στάθηκε στο πόσο σημαντικό ήταν για την ομάδα του ότι πήρε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ φιλοξενήθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι ο Γιώργος Τζαβέλας με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να στέκεται στη σημασία του γρήγορου γκολ για την ομάδα του που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση επί του Παναθηναϊκού.

Ο Τζαβέλλας υποστήριξε πως πλέον η ομάδα του αρχίζει και παίζει καλό ποδόσφαιρο και μπορεί να κοντράρει και ομάδες αντίστοιχης δυναμικής όπως ο Παναθηναϊκός ενώ σημείωσε ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για τον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που το πρόγραμμα είναι πιο εύκολο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Νομίζω μπήκαμε καλά από την αρχή και σίγουρα στα ντέρμπι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε γρήγορα να προηγηθούμε. Το δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο καλό, ο Παναθηναϊκός πήρε προσπάθειες αλλά εμείς αμυνθήκαμε σωστά. Είναι ένα καθαρό, ένα δίκαιο αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα και αυτό είναι σημαντικό ενόψει της συνέχειας".

Πως κατάφερε ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίσει παίκτες όπως ο Μπεργκ, ο Καρέλης που τον πληγώσει σε προηγούμενα παιχνίδια;
"Ο φετινός ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι αν παίξει ποδόσφαιρο σωστά, όπως μπορεί, μπορεί να πιάσει υψηλά στάνταρ. Έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους και ακόμα καλύτεροι".

Αισθάνεσαι ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκει τις σταθερές του και φτιάχνει ομάδα όπως λέει συνέχεια ο Τούντορ;
"Ναι αισθάνομαι αυτή τη διαφορά. Βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, βγάλαμε όλα τα ντέρμπι μέχρι την 8η αγωνιστική και η συνέχεια για εμάς θα είναι ακόμα καλύτερη. Θα αντιμετωπίσουμε ομάδες πιο εύκολες και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και ακόμα και στα άσχημα παιχνίδια να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς".

Από την δεξιά πλευρά αγωνίστηκαν οι Ροντρίγκες και Ζάιρο και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στους Αμπέντ και Νάνο. Μπήκες καθόλου στην θέση τους;
"Είναι δυο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Αρχίζουμε και βρισκόμαστε σαν ομάδα και σίγουρα στην καλή τους μέρα μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στους αντιπάλους τους. Ελπίζω να συνεχίσουν να είναι στην ίδια κατάσταση".

Χαρίσης: "Σήμερα είχαμε και την τύχη..."

Ο Χάρης Χαρίσης πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως τα προηγούμενα αποτελέσματα... αδίκησαν τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα τόνισε:

"Οι τρεις βαθμοί είναι αυτό που μας νοιάζει αλλά και η καλή εμφάνιση. Τα προηγούμενα αποτελέσματα μας αδίκησαν. Σήμερα είχαμε και την τύχη εκτός από την καλή εμφάνιση".

Για το ότι αγωνίστηκε στο ματς:
"Ο προπονητής κρίνει το πότε θα είμαι έτοιμος. Εγώ δουλεύω καθημερινά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ