ΠΑΟΚ

Τσούμπα Άκπομ: "Προστατέψτε τον ΠΑΟΚ"

Τσούμπα Άκπομ: "Προστατέψτε τον ΠΑΟΚ"

Ο στράικερ του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ, έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους φίλους του Δικεφάλου που θα βρεθούν την Κυριακή (23/2) στην Τούμπα για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε ένα βιντεάκι λίγων μόλις δευτερολέπτων, ο Τσούμπα Άκπομ στέλνει το δικό του μήνυμα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό προς όλους όσους θα είναι στην Τούμπα για να το παρακολουθήσουν ζωντανά.

"Ανυπομονώ για τον αγώνα της Κυριακής και ελπίζω να ανυπομονείτε και εσείς. Είμαστε έτοιμοι να τους δείξουμε τι αξίζουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και φέτος. Δεν μπορώ να περιμένω να ζήσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Ελπίζω να είστε έτοιμοι, να μας βοηθήσετε στη μάχη που θα δώσουμε και να προστατέψετε τον ΠΑΟΚ" λέει ο Άγγλος επιθετικός.

Δείτε το βίντεο:

ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Στον ΠΑΟΚ κάνουν μεγάλη προσπάθεια να κυλήσουν όλα ομαλά και έχουν προειδοποιήσει ότι κατά την είσοδο στις θύρες, του γηπέδου, θα υπάρχει έλεγχος ταυτοπροσωπίας, αν το όνομα του φίλαθλου, ταυτίζεται με αυτό που αναγράφεται στο εισιτήριο και είναι είναι υποχρεωτικό να έχουν όλοι όσοι βρεθούν στο γήπεδο τις ταυτότητες μαζί τους.

Στις θύρες 4-5-6-7-8 ο έλεγχος θα είναι δειγματοληπτικός, στις υπόλοιπες (1-2-3, VIP, 3ος-4ος όροφος,) θα είναι αυστηρός. Σε περίπτωση που το αναγραφόμενο όνομα στο εισιτήριο είναι διαφορετικό με αυτό της ταυτότητας, θα απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ