ΠΑΟΚ

Τσόλακ: "Να γράψω ιστορία με τον ΠΑΟΚ, το παρατσούκλι μου είναι Τσοκιγκόλ"

Τσόλακ: "Να γράψω ιστορία με τον ΠΑΟΚ, το παρατσούκλι μου είναι Τσοκιγκόλ"

Ο Αντόνιο Τσόλακ συστήθηκε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ μέσω δηλώσεων του στο επίσημο κανάλι της ομάδας. Ο Κροάτης επιθετικός περιέγραψε τον εαυτό του ως έναν ομαδικό παίκτη, που θέλει να πετύχει όσα περισσότερα γκολ μπορεί.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Αντόνιο Τσόλακ. Ο Κροάτης επιθετικός συστήθηκε στον κόσμο της ομάδας μέσω του PAOK TV όπου σημείωσε πως θέλει να γράψει ιστορία με τον δικέφαλο και να κάνει τον κόσμο του συλλόγου να χρησιμοποιεί το παρατσούκλι του το οποίο είναι "Τσόκιγκολ".

"Γειά σας είμαι ο Αντόνιο Τσόλακ, ο νέος επιθετικός του ΠΑΟΚ"

Πως νοιώθεις για τη μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ;
"Εϊναι απίστευτό. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που υπέγραψα σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ. Γνωρίζω τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για τα χρώματα του ΠΑΟΚ και δεν μπορώ να περιμένω το πότε θα μπω στο γήπεδο και να παλέψω για τον ΠΑΟΚ".

Ήταν εύκολη η απόφαση να αποδεχτείς τηςν πρόταση του ΠΑΟΚ;
"Ναι για μένα ήταν εύκολο. Δεν χρειάστηκε να με πείσει κάποιος για να έρθω στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω τι είναι ο ΠΑΟΚ, τι οπαδού έχει και έχω πολλούς Έλληνες φίλους που μου είπαν να έρθω εδώ".

Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου ως παίκτη;
"Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως έναν ομαδικό παίκτη. Είμαι μαχητής στο γήπεδο, μου αρέσει να παλεύω για την ομάδα και να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Άλλωστε για αυτό είμαι εδώ. Θα δώσω τα πάντα για αυτό το σύλλογο".

Θες να στείλεις κάποιο μήνυμα στους φίλους του ΠΑΟΚ;
"Θέλω να γράψω ιστορία με αυτούς τους οπαδούς. Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας του κλαμπ. Το παρατσούκλι μου είναι "Τσόκιγκολ" και θέλω να σκοράρω όσα πιο πολλά γκολ μπορώ και να ακούσω να φωνάζουν το όνομα μου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ