ΠΑΟΚ

Τσόλακ: "Κορυφαίος στόχος να παίξω Champions League με τον ΠΑΟΚ"

Τσόλακ: "Κορυφαίος στόχος να παίξω Champions League με τον ΠΑΟΚ"

O Κροάτης επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ, έθεσε ως στόχο να παίξει στο Champions League με τον Δικέφαλο και στάθηκε στην ενδελεχή έρευνα που έκανε για τον ίδιο ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Αντόνιο Τσόλακ βρίσκεται στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Βόλο και προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου. Σε δηλώσεις που έκανε στην κροατική σελίδα, Novi List, έθεσε ως στόχο να παίξει στο Champions League.

"Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι κορυφαίος στόχος να αγωνιστεί στο Champions League και ελπίζω ότι με τον ΠΑΟΚ μπορούμε να το καταφέρουμε. Δεν έπαιξα στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Κρασνοντάρ, όμως έχω το δικαίωμα να αγωνιστώ στην ρεβάνς και ανυπομονώ πολύ.

Μιλώντας με τον προπονητή διαπίστωσα ότι ξέρει πολλά περισσότερα για εμένα από ό,τι περίμενα. Μίλησε με πολλούς παίκτες και ανθρώπους, γιατί ενδιαφερόταν να πάρει στην ομάδα όχι μόνο έναν καλό ποδοσφαιριστή, αλλά και έναν καλό χαρακτήρα. Είμαι χαρούμενος που πίστεψε ότι εγώ διαθέτω αυτά τα χαρακτηριστικά και θα προσπαθήσω να του το ανταποδώσω με την εικόνα μου στον αγωνιστικό χώρο.

Έχω την ευκαιρία να γράψω ιστορία με τον ΠΑΟΚ και να σκοράρω πολλά γκολ. Αυτός είναι, πλέον, ο στόχος μου", τόνισε ο Κροάτης επιθετικός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ