ΠΑΟΚ

Τσιώλης: "Στο καλύτερο μομέντουμ ο ΠΑΟΚ για να κάνει την υπέρβαση"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
Τσιώλης EUROKINISSI SPORTS

Σε ραδιοφωνικό σταθμό φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης, λέγοντας πως ο "Δικέφαλος του Βορρά" βρίσκεται στο καλύτερο μομέντουμ του για να κάνει την υπέρβαση απέναντι στη Μπενφίκα.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "FAIR PLAY FM 96,1" φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Σάκης Τσιώλης, προκειμένου να εκφράσει την άποψή του για το αποψινό μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, λέγοντας πως ο "Δικέφαλος του Βορρά" βρίσκεται στο καλύτερο μομέντουμ του για να κάνει την υπέρβαση.

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε αρχικά: "Το δεδομένο είναι ότι η Μπενφίκα είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τη Βασιλεία και τη Σπαρτάκ Μόσχας. Ο ΠΑΟΚ πρέπει, όμως, να κάνει την υπέρβαση και θεωρώ ότι αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή. Έχει την ίδια ομάδα με πέρσι και πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου θα χρησιμοποιήσει τον Ουάρντα, προκειμένου να κρατήσει την μπάλα ψηλά".

Για το αν η Μπενφίκα επιλέξει να μπει δυνατά στο παιχνίδι: "Κάπως έτσι θα γίνει. Ο ΠΑΟΚ ενδεχομένως αυτό μπορεί να το εκμεταλλευθεί. Άκουσα τις δηλώσεις του Λουτσέσκου ότι η ομάδα θα πάει για τη νίκη και πρέπει αυτό να το στηρίξει τακτικά. Το 1-1 είναι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα εκεί μέσα. Ταυτόχρονα, έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον ΠΑΟΚ να δουλέψει καλά ανασταλτικά. Αν δουλέψει καλά στην άμυνα, θα έχει ευκαιρία να σκοράρει απέναντι στον Έλληνα τερματοφύλακα, που αγωνίζεται ως βασικός στην Μπενφίκα".

Για το αν ο Λουτσέσκου θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με στόχο την ισοπαλία: "Ένας προπονητής σχεδιάζει την ομάδα του ώστε να αποδώσει καλά εντός του αγωνιστικού χώρου. Το βασικό είναι η ομάδα να έχει συνοχή. Πάντως, δεν μπορούμε να προδικάζουμε τίποτα για ένα παιχνίδι κόντρα σε μία τόσο καλή αντίπαλο".

Ο ίδιος κατέληξε ως εξής: "Ο ΠΑΟΚ συνεχώς θα βελτιώνεται. Έχει τον Ουάρντα και τον Μπίσεσβαρ στον πάγκο, έχει πολύ καλά επιθετικά χαφ. Αν κάνει την υπέρβαση και περάσει στους ομίλους, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μία πραγματικά καλή ομάδα στην Ευρώπη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ