ΠΑΟΚ

Τσίμιροτ: "Ξεχώρισα τον Μάριν, κάνει τη διαφορά ο Βαρέλα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Γκόικο Τσίμιροτ μίλησε για τον συμπαίκτη και τον αντίπαλο που ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα. Τι δήλωσε ο Δεληγιαννίδης.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις για το φετινό πρωτάθλημα, τον ΠΑΟΚ, τη δική του απόδοση και παίκτες που ξεχώρισε έκανε ο Γκόικο Τσίμιροτ. Ο Βόσνιος μέσος υποστήριξε πως ο αντίπαλος που του έκανε την καλύτερη εντύπωση είναι ο Μάρκο Μάριν, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, Φερνάντο Βαρέλα, τονίζοντας πως κάνει τη διαφορά στην ομάδα του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το πως κρίνει την πορεία του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο: "Νομίζω πως δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, όμως δουλέψαμε σκληρά στη συνέχεια για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και νομίζω πως τώρα είμαστε σε καλή κατάσταση".

Για τον ποιον αντίπαλο ξεχώρισε: "Ίσως τον Μάριν του Ολυμπιακού, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής".

Για το ποιος συμπαίκτης του έχει κάνει τη διαφορά: "Νομίζω ο Βαρέλα, παίζει πολύ καλά, δουλεύει πολύ σκληρά".

Για το ποια είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και ποια η δυσάρεστη: "Νομίζω ότι ο Ατρόμητος είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, κέρδισε τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, πήρε ισοπαλία απ' τον Παναθηναϊκό, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δυσάρεστη έκπληξη είναι ο Πλατανιάς, που βρίσκεται στην τελευταία θέση αλλά θα μπορούσε να είναι στη μέση του βαθμολογικού".

Για την κορυφαία στιγμή του έως τώρα πρωταθλήματος: "Νομίζω το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια, δεν εύκολο να κερδίσεις με 4-0 σε ένα ντέρμπι".

Για το πως περιμένει το σημερινό παιχνίδι: "Άλλαξε προπονητή πριν από δύο εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος. Αναλύσαμε τον αντίπαλο με τον προπονητή. Είναι μία συμπαγής ομάδα, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Και με τον Ατρόμητο και με τον Πανιώνιο έπαιξε καλά και άξιζε κάτι παραπάνω".

Για το τι δώρο θα ήθελε από τον Αη Βασίλη για τον ίδιο και την ομάδα: "Για μένα είναι πολύ σημαντικό να είμαι υγιής, να αισθάνομαι καλά. Αν αισθάνομαι καλά, όλα είναι καλά. Για την ομάδα, να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και να συνεχίσουμε έτσι".

Για το τι θα ήθελε το 2018: "Θα ήθελα να αισθάνομαι καλά, να μην έχω τραυματισμούς και φυσικά να παίζω, γιατί είναι σημαντικό για κάθε παίκτη να αγωνίζεται".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε στον κόσμο πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Η Τούμπα ήταν γεμάτη, ήταν φανταστική και αυτό ήταν πολύ καλό για εμάς. Εύχομαι σε όλον τον κόσμο να ξεκουραστεί και να απολαύσει αυτές τις ημέρες με τις οικογένειές του".

Δεληγιαννίδης: "Δεν αργεί η ευκαιρία μου"

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μίλησε με αφορμή τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά.

Για την θέση στην οποία αγωνίζεται: "Η κανονική μου θέση είναι δεξί μπακ. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως, σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκα, έπαιξα ως αριστερός μπακ. Προσπαθώ να βελτιώσω περισσότερο το αριστερό πόδι μου, που δεν είναι το καλό μου. Έχω μιλήσει με τον προπονητή, μου έχει πει τι πρέπει να βελτιώσω και περιμένω την ευκαιρία μου. Πιστεύω πως δεν θα αργήσει να έρθει" .

Για τον Πλατανιά: "Μετά την έλευση του καινούργιου προπονητή, ο Πλατανιάς δείχνει καλύτερος. Το ότι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν σημαίνει κάτι. Νομίζω πως αυτό ίσως κάνει και πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς, γιατί οι αντίπαλοι θα θέλουν τους τρεις βαθμούς για να φύγουν από τη δύσκολη θέση στη οποία βρίσκονται".

Για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην νίκη τον Δικέφαλο: "Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει όλοι να δείξουμε διάθεση και πάθος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ