ΠΑΟΚ

Τσίμιροτ για... εσωτερική μεταγραφή

Τσίμιροτ για... εσωτερική μεταγραφή
Τσίμιροτ INTIME SPORTS

Ο Γκόικο Τσίμιροτ έχει την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του, καθώς έχει ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε για αρκετούς μήνες και υπολογίζεται ως νέα "μεταγραφή".

O Γκόικο Τσίμιροτ ήταν άτυχος στο ματς με την Ξάνθη που έγινε στις 23/8 καθώς τραυματίστηκε και έμεινε στα... πιτς για αρκετούς μήνες ( σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, είχε υποστεί βαριά θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και θλάση πρώτου βαθμού στον λαγονοψοίτη).

Ο νεαρός, που ήρθε φέτος (2015-16) στον ΠΑΟΚ με μεγάλες προσδοκίες, την Πέμπτη (3/12) επέστρεψε στους αγώνες μετά από πολύ καιρό και είναι γεγονός πως είχε θετική παρουσία στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στα Χανιά. Ηταν η πρώτη φορά που έπαιξε σε ολόκληρο (επίσημο) ματς του "Δικεφάλου" και ήταν αρκετά δραστήριος.

Στο δεύτερο γκολ του Σάμπο το οποίο προήλθε μετά από γύρισμα του Ζάιρο προς τον Σλοβάκο, ο Τσίμιροτ ήταν αυτός που έδωσε ωραία πάσα στον Βραζιλιάνο των "ασπρόμαυρων" ενώ στο τέρμα του Μυστακίδη έβγαλε "έξυπνη" κάθετη μπαλιά στον Έλληνα ποδοσφαιριστή προκειμένου αυτός να σκοράρει. Επίσης ο Bόσνιος είχε την ευκαιρία να πετύχει γκολ αλλά το σουτ που έκανε στο 70', κατέληξε στο δοκάρι.

Γενικώς είναι ένας παίκτης που θεωρείται πολύ ταλαντούχος και είναι στο χέρι του να εξελιχθεί σε... εσωτερική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ μέσα στον χειμώνα. Και λέμε εσωτερική μεταγραφή αφού λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, από τον Αύγουστο και μετά δεν μπόρεσε να προσφέρει στον "Δικέφαλο". Πλέον, έχοντας αφήσει πίσω του το πρόβλημα που αντιμετώπισε, έχει την δυνατότητα να το κάνει αυτό (δηλαδή να προσφέρει) και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ