ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι - ΠΑΟΚ: Με αλλαγές στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ο Λουτσέσκου

Τσέλσι - ΠΑΟΚ: Με αλλαγές στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στην Τσέλσι πριν την τελευταία προπόνηση του Δικέφαλου στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου προσανατολίζεται σε ένα σχήμα το οποίο δεν έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα και πολύ με σκοπό να περιορίσει τα ατού των "Μπλε" του Μαουρίτσιο Σάρι.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει μια αλλαγή στην άμυνα, μπροστά από τον Πασχαλάκη με τον Χατσερίντι να διεκδικεί τη θέση του Βαρέλα, που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στον αγώνα με την Ξάνθη, διατηρώντας τους υπόλοιπους τρεις βασικούς της αμυντικής του γραμμής με Μάτος δεξιά, Βιεϊρίνια αριστερά και Κρέσπο.

Και στη μεσαία γραμμή έδειξε διάθεση να δοκιμάσει πράγματα, αφήνοντας εκτός τον Πέλκα και χρησιμοποιώντας τριάδα τους Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ και Σάκχοφ.

Τα πράγματα φαίνεται να είναι περισσότερο ξεκάθαρα στην επίθεση με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή και τους Ζαμπά - Καντουρί στα δύο άκρα.

Ο ΠΑΟΚ θα γνωρίζει την ώρα που θα αρχίζει η δική του αναμέτρηση με την Τσέλσι αν θα διατηρεί πιθανότητες πρόκρισης στην τελευταία αγωνιστική. Αν δηλαδή η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ έχει κερδίσει τη Βίντι, καθώς το άλλο παιχνίδι του ομίλου ξεκινά στις 19:55.

Εφόσον οι Ούγγροι νικήσουν και φτάσουν στους 9 βαθμούς, τότε θα πάρουν και την πρόκριση καθώς υπερτερούν του ΠΑΟΚ σε περίπτωση ισοβαθμίας. Όπως και να έχει όμως ο αγώνας με την Τσέλσι είναι ξεχωριστός και οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δεν πρόκειται να επηρεαστούν και πολύ από το αποτέλεσμα στη Λευκορωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ