ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι - ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του δικεφάλου

EUROPA LEAGUE / ΤΣΕΛΣΙ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΤΣΕΛΣΙ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ συνετρίβη με 4-0 από την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, και το Sport24.gr "ακτινογραφεί" την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Βαριά ήττα με 4-0 από την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League γνώρισε ο ΠΑΟΚ. Η αποβολή του Χατσερίντι μόλις στο 7' έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εικόνα του αγώνα σε μία βραδιά στην οποία οι περισσότεροι παίκτες του δικεφάλου του Βορρά ήταν εκτός κλίματος.

Πασχάλακης: Φέρει ευθύνη στο τρίτο γκολ της Τσέλσι. Αντίθετα, σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει κι αν δεν ήταν αυτός ίσως ο δείκτης του σκορ να ήταν ακόμα πιο μεγάλος για την Τσέλσι.

Μάτος: Πιθανότατα ο χειρότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο Στάμφορντ Μπριτζ. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα αμυντικά, έκανε και τη λάθος πάσα του Χατσερίντι που οδήγησε στην αποβολή του Ουκρανού στόπερ. Σίγουρα, θα θέλει να ξεχάσει αυτή τη βραδιά γρήγορα ο μπακ του ΠΑΟΚ.

Χατσερίντι: Πρόλαβε να παίξει μόλις επτά λεπτά. Ο Μάτος του έκανε κακή πάσα που εξέθεσε τα αργά του πόδια, ο Ζιρού έφευγε απέναντι στον Πασχαλάκη και ο Ουκρανός στόπερ αναγκάστηκε να τον ανακόψει με τον διαιτητή να τον αποβάλει ορθά.

Κρέσπο: Αμυντικά αντιμετώπισε προβλήματα, το χειρότερο όμως με τον στόπερ του ΠΑΟΚ ήταν τα πολλά αβίαστα λάθη που έκανε. Όταν η ομάδα σου παίζει με δέκα παίκτες από 7 κι όπως είναι φυσιολογικό φέρνει μεγάλη κούραση δεν επιτρέπεται να κάνεις αβίαστα λάθη σε εύκολες πάσες έξω από την περιοχή σου που δίνει στον αντίπαλο ευκαιρίες να επιτεθεί.

Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ πάλεψε και με το παραπάνω. Επιθετικά δεν έκανε πολλά αφού ήταν ριψοκίνδυνο να ανέβει. Ωστόσο, στην άμυνα ήταν θετικός και έδωσε πολλές λύσεις ακόμα και όταν η κούρασή του ήταν ολοφάνερη.

Μαουρίσιο: Σε κακή βραδιά ο μέσος του ΠΑΟΚ. Είχε πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν βοήθησε στην επίθεση και αυτό στοίχισε στο δικέφαλο του Βορρά.

Βέρνμπλουμ: Μετά την αποβολή του Χατσερίντι ο Σουηδός πήρε δίπλα στον Κρέσπο ως στόπερ. Ο Βέρνμπλουμ προσπάθησε να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως πολλές φορές φάνηκε ότι είναι έξω από τα νερά του. Αποκορύφωμα η φάση του 1-0 της Τσέλσι όπου έχασε τον Ζιρού. Σίγουρα, όμως, δεν ήταν αρνητικός.

Ζαμπά: Με την ταχύτητα του θα περίμενε κανείς να δημιουργήσει προβλήματα στις αντεπιθέσεις. Πέρα από ελάχιστες εκλάμψεις δεν βοήθησε την ομάδα του τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο.

Σάχοβ: Όπως και ο Μαουρίσιο είχε ελάχιστες καλές στιγμές στο παιχνίδι. Δεν μπόρεσε να αναχαιτίσει τις επιθέσεις της Τσέλσι, δεν περιόρισε τους αντιπάλους του στο άξονα και δεν βοήθησε σε καμία των περιπτώσεων στο να κρατήσει ο ΠΑΟΚ την μπάλα.

Ελ Καντουρί: Στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε, κράτησε την μπάλα στα πόδια του, αλλά δεν είχε στηρίγματα. Στο δεύτερο έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης με τον Ουάρντα από πίσω του και εξαφανίστηκε από το γήπεδο.

Πρίγιοβιτς: Σε ένα ματς όπου η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες από το 7' είχε τον άχαρο ρόλο να είναι ο μοναδικός προωθημένος. Προσπάθησε σε κάποιες περιπτώσεις να κρατήσει την μπάλα για να δώσει ανάσες και στους συμπαίκτες του, αλλά δεν ήταν εύκολο. Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο για να μπει στη θέση του ο Ουάρντα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ουάρντα: Μπήκε στο ημίχρονο αντί του Πρίγιοβιτς και με την ταχύτητα του έδωσε πολλές μάχες, άλλες τις κέρδισε, άλλες όχι. Σίγουρα όμως ήταν δραστήριος και προσπάθησε να ενισχύσει την επιθετική εικόνα του ΠΑΟΚ.

Βαρέλα: Μπήκε αλλαγή αντί του Ελ Καντουρί για να βοηθήσει στην άμυνα. Στην πρώτη φάση που χρειάστηκε να επέμβει και όντας πιο ξεκούραστος από τους συμπαίκτες του έχασε κατά κράτος τη μονομαχία από τον Μοράτα με τον Ισπανό να κάνει το 4-0. Εκεί τελειώνει και η όποια κριτική στη συμμετοχή του στο ματς.

Πέλκας: Πέρασε στη θέση του Μαουρίσιο. Ίσως θα μπορούσε να έχει μπει νωρίτερα αφού ο ΠΑΟΚ δεν είχε κανέναν να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ