ΠΑΟΚ

"Τσέκαρε" μεταγραφικό στόχο ο Μίχελ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Μίχελ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούμπος Μίχελ ταξίδεψε εκτός Ελλάδας μέσα στο Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο, ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ να περνούσαν χαλαρές στιγμές με τις οικογένειές τους μέσα στο Σαββατοκύριακο εκμεταλλευόμενοι τη γιορτή του Πάσχα, το ίδιο δεν ίσχυε όμως για ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με το κομμάτι του σκάουτινγκ.

Είδαν παιχνίδια από διάφορα πρωταθλήματα και τσέκαραν παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με βάση την απόδοσή τους. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, o Λούμπος Μίχελ βρέθηκε σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης και παρακολούθησε μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ αγωνιζόμενο.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, αφού ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κράτησε το ταξίδι του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για τα αποτελέσματα της "κατασκοπείας" θα ενημερώσει άμεσα τους άνθρωπος του ΠΑΟΚ.

Χθες (9/4), ο Μίχελ ήταν στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία την ώρα της προπόνησης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ