ΠΑΟΚ

"Τσέκαρε" Λαΐφη ο ΠΑΟΚ

"Τσέκαρε" Λαΐφη ο ΠΑΟΚ

Άνθρωπος του ΠΑΟΚ είδε από τις κερκίδες του "ΓΣΠ" το ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση, με την προσοχή του να είναι στραμμένη στον Κωνσταντίνο Λαΐφη που είχε πολύ καλή παρουσία.

Τον δικό του άνθρωπο είχε στις κερκίδες του ΓΣΠ ο ΠΑΟΚ, στον οποίο, μάλιστα, είχε αναθέσει διπλή αποστολή. Από τη μία να παρακολουθήσει τον δανεικό Ευθύμη Κουλούρη (αγωνίστηκε 83 λεπτά και παρότι έχασε πέναλτι στο 68΄, ήταν πολύ καλός) και από την άλλη να τσεκάρει σε ένα παιχνίδι υψηλής δυσκολίας τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, τον οποίο έχει εντάξει στους μεταγραφικούς στόχους του.

Ο 22χρονος Κύπριος, σε αντίθεση με προηγούμενα ματς που έπαιζε στη θέση του κεντρικού αμυντικού, στο ντέρμπι κορυφής του κυπριακού πρωταθλήματος, είχε ρόλο κεντρικού μέσου και έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Άφησε θετικές εντυπώσεις, που θα μεταφερθούν στον Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος, θυμίζουμε, έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον τεχνικό διευθυντή της Ανόρθωσης και παλιό του συνεργάτη στην Αϊντχόβεν, Σταν Φαλξ.

Αξίζει αν σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο ο απεσταλμένος του ΠΑΟΚ (ίσως ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Γιάννης Θωμαΐδης, χωρίς η πληροφορία να είναι διασταυρωμένη) είδε το ματς με τον υπεύθυνο σκάουτινγκ του ΑΠΟΕΛ, Σάββα Πουρσαϊτίδη, με τον οποίο νωρίτερα γευμάτισε.

Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα themasports.com

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ