ΠΑΟΚ

"Τσέκαραν" Μυστακίδη ξένοι σκάουτς

"Τσέκαραν" Μυστακίδη ξένοι σκάουτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Κατάσκοποι" από αγγλικούς και γερμανικούς συλλόγους βρέθηκαν στη "Veltins Arena" και κράτησαν σημειώσεις για τον Γιάννη Μυστακίδη και άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Μπορεί το ενδιαφέρον όλων το βράδυ της Τετάρτης να ήταν στραμμένο αποκλειστικά στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε, ωστόσο υπάρχει μπόλικο ρεπορτάζ και για το εξωαγωνιστικό κομμάτι. Στις κερκίδες της "Veltins Arena", είχαν τα δικά τους "μάτια" σύλλογοι από τη Γερμανία, την Αγγλία και την Ολλανδία που έχουν βάλει στο στόχαστρο παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ειδικότερα, "κατάσκοποι" ομάδων από τις δύο πρώτες χώρες πήγαν στο Γκελζενκίρχεν για να δουν από κοντά τον Γιάννη Μυστακίδη που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι την ώρα που αναγκαστικά αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού.

Αγωνιζόμενος ως αριστερός φουλ μπακ, έβγαλε την εξαιρετική σέντρα στη φάση του γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ, ενώ σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του απασχολούσε η γερμανική άμυνα. Το όνομα του έχει μπει, εδώ και καιρό, στις λίστες των παραπάνω συλλόγων που συγκεντρώνουν συνεχώς στοιχεία για τον 22άχρονο παίκτη του ΠΑΟΚ που απέδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις.

Ενδιαφέρον και μέσω Καγιούλη

Εξάλλου, στη "Veltins Arena" βρέθηκε και ο Νίκος Καγιουλης, εκπρόσωπος του Κάτσε και, ως γνωστό, ο πιο στενός συνεργάτης του Σπύρου Παπαθανασάκη στον Ηρακλή. Είχε επαφές με τον Λούμπος Μίχελ και συνόδευε τεχνικούς διευθυντές ομάδων της Ολλανδίας και της Γερμανίας που δείχνουν ενδιαφέρον για παίκτες του ΠΑΟΚ.

Αν μη τι άλλο, η καλή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ ανέβασε τις μετοχές αρκετών παικτών του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και μένει να δούμε για ποιους παίκτες θα υπάρξει κρούση στην ΠΑΕ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιος Σαββίδη για Θεοδωρίδη: "Εσείς προκριθήκατε, εμάς σκέφτεστε;"
Ανεβάζει ρυθμούς ο Κάνιας στον ΠΑΟΚ
Από Τρίτη (28/2) τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Αυτή η σημαία του ΠΑΟΚ θα πάει στο διάστημα
Δεν παίζει με Ηρακλή ο Σάκχοφ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ