ΠΑΟΚ

"Τρέχει" ο Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο κάνει τα πάντα για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση και την Τρίτη (7/11) άρχισε τρέξιμο στη Νέα Μεσημεβρία

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο ήταν η μεγάλη απώλεια του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς είχε υποστεί κάκωση δευτέρου βαθμού στον οπίσθιο χιαστό σύνδεσμο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.Η εκτίμηση του ιατρικού τιμ ήταν ότι θα χρειαστεί 4 με 6 εβδομάδες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ωστόσο, ο ίδιος κατά τη βράβευσή του ως MVP και κάτοχος του Best goal της 9ης αγωνιστικής είχε δηλώσει ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμος πολύ πιο γρήγορα.

Και προσπαθεί να το αποδείξει και στην πράξη. Μετά τις διαδοχικές διπλές θεραπείες των πρώτων ημερών, ο Βραζιλιάνος βγήκε σήμερα (7/11) για τρέξιμο και έστειλε ελπιδοφόρο μήνυμα.Εξάλλου, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και στο pressing με παιχνίδι σε μικρό χώρο και ασκήσεις ειδικού σκοπού.

Οι Λέο Μάτος και Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησαν μόνο πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε τρέξιμο και θεραπεία διότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το χτύπημα στον ταρσό που είχε δεχθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Με την ευκαιρία της διακοπής ο Μαροκινός θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες, ώστε να υποχωρήσουν πλήρως οι πόνοι.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται οι ρυθμοί να ανέβουν στην Νέα Μεσημβρία, αρχής γενομένης από την Τετάρτη (08.11), που έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 10:30 και στις 17:30.

Δείτε εδώ το βίντεο από την προπόνηση του ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ