ΠΑΟΚ

Τρεις φεύγουν, οκτώ γυρίζουν στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο δρόμο που χάραξαν Κίτσιου και Χαρίσης βαδίζει και ο Χατζηισαΐας, ενώ επιστρέφουν οι διεθνείς. Σε σχέση με τις τελευταίες ημέρες, ο αριθμός των παικτών στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας θα αυξηθεί.

Οι Στέλιος Κίτσιου και Χάρης Χαρίσης βρίσκονται από χθες το βράδυ στο Σιντ Τρούιντεν και εντός της σημερινής ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί ο δανεισμός τους στην Βελγική ομάδα. Στη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στην βελγική ομάδα και τον ΠΑΟΚ προβλέπεται και ρήτρα αγοράς αλλά και ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που η Σιντ Τρούιντεν κάνει δικό της κάποιων εκ των δυο, το καλοκαίρι του 2018.

Την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσει και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες για την μετακόμισή του στο Περιστέρι για λογαριασμό του Ατρομήτου, για ένα χρόνο, με την μορφή δανεισμού.

Σε σχέση με τις τελευταίες ημέρες, ο αριθμός των παικτών που θα δίνουν το παρών στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας θα αυξηθεί καθώς θα μπουν στις προπονήσεις και οι διεθνείς. Ο λόγος για τους Κουλούρη, Δεληγιαννίδη, Σιαμπάνης, Τσίμιροτ, Κάτσε, Ουάρντα, Σάχοβ και Πρίγιοβιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ