ΠΑΟΚ

Τρεις εβδομάδες έξω και ο Ζάιρο στον ΠΑΟΚ

Τρεις εβδομάδες έξω και ο Ζάιρο στον ΠΑΟΚ
Ζάιρο INTIME SPORTS

Η ιατρική διάγνωση των εξετάσεων του Ζάιρο έδειξε θλάση ψηλά στη γάμπα για τον Βραζιλιάνο που μάλλον θα ξαναπαίξει το 2016.

Τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών συνεχίζουν να είναι αρνητικά για τον ΠΑΟΚ, καθώς η ιατρική διάγνωση για το χτύπημα του Ζάιρο ντα Σίλβα πίσω από το γόνατο κάνει λόγο για θλάση ψηλά στη γάμπα, κάτω από το γόνατο και απουσία τριών εβδομάδων από την αγωνιστική δράση.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό ο 23χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός να ξαναπαίξει το 2016, όπως ισχύει και με τον Γκολάσα.Στον ΠΑΟΚ, πάντως, νιώθουν μερικώς ανακουφισμένοι γιατί το πρόβλημα δεν διαγνώστηκε στο γόνατο, εκεί που ο Ζάιρο έχει ιστορικό.

Ο Άρνεσεν θα απαντά σταθερά στο κοινό

Μία νέα φόρμουλα επικοινωνίας, σε σταθερή βάση, των οπαδών του ΠΑΟΚ με τον Φρανκ Άρνεσεν εγκαινιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση που εκδόθηκε σχετικά:

"Η επικοινωνία αποτελεί ένα από τα κομμάτια της δουλειάς ενός Αθλητικού Διευθυντή. Σίγουρα όχι το πρωτεύον, αλλά αναμφίβολα σημαντικό. Ο Φρανκ Άρνεσεν πλέον θα έχει τη δυνατότητα να συνομιλεί μαζί σας με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Αν ανήκετε σ’ αυτούς που… πυροβολούν με ερωτήσεις αυτόν που έχετε απέναντί σας. Αν οι απορίες σας δεν καλύπτονται και θέλετε να απευθυνθείτε στον Αθλητικό Διευθυντή του συλλόγου, τώρα έχετε την ευκαιρία να θέσετε εσείς τις βάσεις της συζήτησης.

Μέσω του νέου περιοδικού του ΠΑΟΚ και με τη βοήθεια του Twitter μπορείτε να «ανακρίνετε» τον Φρανκ Άρνεσεν και να διαβάσετε την άποψή του για ό,τι αφορά την ομάδα, τυπωμένη στο χαρτί. Επειδή ως γνωστόν τα γραπτά μένουν…Χρησιμοποιήστε το ειδικό hashtag #askFrank #PAOK και υποβάλετε τις ερωτήσεις – απορίες σας μέχρι τις 15.12.

Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε τα ερωτήματά σας με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]γράφοντας Ask Frank. Οι ερωτήσεις σας θα συγκεντρώνονται και σε κάθε τεύχος του περιοδικού ο Φρανκ Άρνεσεν θ’ απαντά σε μια 11άδα από αυτές.

Μη χάσετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τον Αθλητικό Διευθυντή του ΠΑΟΚ μέσω του περιοδικού που σύντομα θα κρατάτε στα χέρια σας…".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ