ΠΑΟΚ

Τράβηξε... 31 το "oυκρανικό" δίδυμο

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δυο φορές έχουν συνεργαστεί οι Λέο Μάτος και Έβγεν Σάχοβ σε γκολ του ΠΑΟΚ κι αμφότερα ήταν σε τρίτο τέρμα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Λέο Μάτος και Εβγέν Σάχοβ διανύουν την δεύτερή τους σεζόν στον ΠΑΟΚ, ερχόμενοι από την Ντνίπρο. Στην Ουκρανία έγραψαν 22 αναμετρήσεις ως συμπαίκτες και στον "Δικέφαλο του Βορρά" μετρούν 62.

Στο σκοράρισμα έφτασαν τα 31 γκολ, με τον Σάχοβ να πετυχαίνει το 16ο του, και τον Μάτος να μετράει 15. Η συνεργασία τους στην αναμέτρηση του "Απόστολος Νικολαΐδης" ήταν η τρίτη στην καριέρα τους και η δεύτερη με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η αρχή έγινε στα προκριματικά του Europa League της σεζόν 2014-15, στο δρόμο της Ντνίπρο μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Τότε, Μάτος και Σάχοβ είχαν περάσει ως αλλαγή με τον Βραζιλιάνο να σερβίρει στο κεφάλι του Ουκρανού για το γκολ με το οποίο η Ντίπρο ολοκλήρωση την ανατροπή.

Ακολούθησαν οι συνεργασίες τους, με τον Μάτος στη τροφοδοσία και τον Σάχοβ στην εκτέλεση στη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 επί του Παναθηναϊκού στις αρχές Απριλίου του 2017, και στη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0, χθες στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ