ΠΑΟΚ

Τους έκοψε πριμ και TV ο Σαββίδης!

Τους έκοψε πριμ και TV ο Σαββίδης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι μονίμως στο μαστίγιο και καρότο με τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Διαβάστε δύο γεγονότα που το αποδεικνύουν.

Όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον ΠΑΟΚ, αποδεικνύουν ξεκάθαρα ένα πράγμα: ότι η κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας αποτελεί έναν μόνιμο πονοκέφαλο για τον Ιβάν Σαββίδη.

Εκεί που η ομάδα πάει να τον "ζεστάνει", τον στέλνει στο αντίθετο άκρο. Χαρακτηριστικό είναι το εξής συμβάν: μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στην Τούμπα, ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" είχε δώσει πριμ στους παίκτες (οι πληροφορίες μιλούν για ένα ποσό 200.000 ευρώ), παρότι δεν είχαν συμπληρώσει το απαιτούμενο σύνολο βαθμών σε τριάδα αγώνων.

Λίγες μέρες αργότερα, όταν ο ΠΑΟΚ έχασε από την Καραμπάγκ, ακύρωσε το πριμ, παίρνοντας πίσω την προ λίγων ημερών απόφασή του.Την τακτική του "μαστίγιο και καρότο" την επανέλαβε και τις τελευταίες μέρες.

Από τη μία, στάθηκε στο πλευρό των παικτών (χαρακτηριστικές οι ατάκες του προς τον Τζάλμα Κάμπος) μετά τα λαϊκά δικαστήρια που έστησε ο κόσμος στο αεροδρόμιο και το "Μακεδονία Παλλάς" και από την άλλη τους έβαλε να διανυκτερεύουν στο ξενοδοχείο μέχρι τον αγώνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς, χωρίς μάλιστα να έχουν τηλεοράσεις στα δωμάτια τους.

Επιπλέον, υπάρχει μόνο ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το βράδυ που οι ποδοσφαιριστές μπορούν να δέχονται επισκέψεις από φιλικά ή συγγενικά πρόσωπά τους.Όλα αυτά με την ελπίδα ότι θα αφυπνιστούν στο ματς της Πέμπτης.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλοι μέσα για Σλόβαν, το σκέφτεται και ο Ιβάν
Η ημέρα της επιστροφής
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήραν ολιγόωρη άδεια να πάνε στα σπίτια τους
Το μήνυμα του Μίχελ στους ατζέντηδες
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ