ΠΑΟΚ

Τουρσουνίδης: "Η ΑΕΚ να κάνει φιέστα έξω από τα δικαστήρια μαζί με τον Ολυμπιακό"

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης τόνισε ότι δεν αλλάζει τίποτα απ' όσα είπε στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ ανέφερε για την ΑΕΚ να να κάνει φιέστα έξω από τα δικαστήρια μαζί με τον Ολυμπιακό.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "FAIR PLAY FM 96,1" φιλοξενήθηκε ο διεθνής βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, με αφορμή τις επικρίσεις που δέχεται για τα όσα δήλωσε από το βήμα του συλλαλητηρίου των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Αρχικά τόνισε: "Ας γράψουν ό,τι θέλουν. Δε με αγγίζουν όσα διαδραματίζονται εδώ και δύο ημέρες. Δεν αλλάζω σε καμία περίπτωση τη δήλωσή μου. Δε γίνεται να συγκινήθηκαν τώρα όλοι αυτοί οι κύριοι, που ενδεχομένως να πρόσκεινται στον Μαρινάκη και στον Αλαφούζο. Δεν έχει πολιτικό περιεχόμενο η δήλωσή μου, έχει να κάνει καθαρά με το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Ασελγούσαν πάνω μας τις δεκαετίες του ’70 και του ’80. Αυτό που έχει γίνει είναι απίστευτο, να θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ στα δικαστήρια. Αυτοί έχουν σκοπό να πλήξουν τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη μέσω κάποιων ανθρώπων. Τώρα βρήκαν εμένα".

Για την ιαχή "Βούλγαρο" που ακούγεται συχνά πυκνά: "Πολλές φορές φτάναμε σε σημείο να λέμε ότι, αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο, θα σηκωθούμε να φύγουμε, τουλάχιστον όσοι καταγόμασταν από τη Βόρεια Ελλάδα. Όλοι αυτοί που στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των αγώνων και στα συλλαλητήρια φωνάζουν «Βούλγαροι», πού είναι τώρα… και παρεξηγήθηκαν με τη δήλωσή μου".

Για τον ΠΑΟΚ: "Κάποια στιγμή έφτασε ο ΠΑΟΚ να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και να έχει έναν άνθρωπο που τους… μπήκε στο μάτι. Δυστυχώς, εδώ στην Ελλάδα δεν μπορούν να το δεχθούν κάποιοι αυτό και σκαρφίστηκαν όλα αυτά τα πράγματα. Έπεσε ρολό χαρτί πάνω σε… κάποιον κι έκανε σαν να του έπεσε χειροβομβίδα. Για οποιονδήποτε φίλαθλο σωστό που μπορεί να αξιολογήσει σωστά, ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής. Και… είναι πρωταθλητής μέσα στο γήπεδο, πουθενά αλλού".

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο: "Ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα παιχνίδι άνετα. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή, έχει καλά πατήματα. Θα μπορούσαν οι παίκτες να επηρεαστούν από όλα όσα συμβαίνουν, αλλά βγάζουν μία τεράστια προσωπικότητα. Πιστεύω ότι θα τελειώσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι στις εναπομείνασες αγωνιστικές, έχοντας ως μοναδική ήττα αυτή στην Τρίπολη".

Για την πρόθεση της ΑΕΚ να κάνει φιέστα κατάκτησης πρωταθλήματος στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής: "Η ΑΕΚ είναι το καλύτερο να κάνει τη φιέστα… έξω από τα δικαστήρια και μπορεί να πάρει και τον Ολυμπιακό μαζί. Η αδικία έχει μεγαλώσει τόσο πολύ. Κάποτε ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να αντιδράσει, επειδή ήταν αδύναμος διοικητικά. Πλέον έχει έναν άνθρωπο όπως τον κ. Σαββίδη κι επίσης είναι και ο κόσμος μπροστάρης σε αυτό. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπήρχαν παιδιά έξω από το γήπεδο που κλαίγανε, έχοντας έρθει από Αμερική και Γερμανία, επειδή δε θέλησαν να παιχτεί το παιχνίδι".

Για την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Έπαιξα 19,5 χρονών στην Εθνική ομάδα και είμαι περήφανος που φόρεσα τη «γαλανόλευκη». Δεν μπορούν να μου πουν τίποτα όλοι αυτοί οι υποκριτές. Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, είναι η ζωή μου. Είμαι 48 χρονών και αισθάνομαι ότι είμαι 20, όπως όταν ξεκίνησα να παίζω. Όλες αυτές τις δηλώσεις δεν τις κάνω για να με χειροκροτήσει ο κόσμος, ούτε για να με βγάλουν στα κανάλια. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με σέβεται και με αγαπάει και είναι κάτι αμφίδρομο. Αυτή η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου είναι ό,τι καλύτερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ