ΠΑΟΚ

Τουρκικά ΜΜΕ: "750 χιλιάδες ευρώ η διαφορά ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας για Άκπομ"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας για Άκπομ καλά κρατούν, ενώ φαίνεται ότι η διαφορά των δύο ομάδων έχει μειωθεί στις 750 χιλιάδες ευρώ.

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπεσίκτας για τη μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ. Οι αετοί μετά τη μεταγραφή του Μπουράκ Γιλμάζ στη Λιλ ψάχνουν μία λύση στην επιθετική τους γραμμή και έχουν βρει όσα ψάχνουν στο πρόσωπο του 24χρονου παίκτη του Δικεφάλου.

Όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα "Aksam Spor", το οικονομικό χάσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες γεφυρώνεται μέρα με την μέρα. Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, ο Δικέφαλος έχει ρίξει τις απαιτήσεις του από τα 3.000.000 ευρώ στα 2.500.000.

Από την άλλη, η Μπεσίκτας έχει αυξήσει την προσφορά τους στα 1.750.000 ευρώ. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες διαμορφώνεται περί τις 750.000 ευρώ, με τους Τούρκους να είναι διατεθειμένοι να δώσουν έως και 2.000.000 ευρώ.

Πριν κάποιες ημέρες το Sky Sports ανέφερε ότι ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας είχαν συμφωνήσει για την παραχώρηση του Άκπομ στους Τούρκους για το ποσό των 2.000.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ