ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Πήρα τις απαντήσεις που ήθελα"

Τούντορ: "Πήρα τις απαντήσεις που ήθελα"
Τούντορ INTIME SPORTS

Ο Ιγκορ Τούντορ εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με την Γκαμπάλα. Τι είπε ο Κροάτης για τον Ντιμίταρ Μπερμάτοφ.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει την Γκαμπάλα, αλλά ο Ιγκορ Τούντορ δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. Συγκεκριμένα είπε:

Για την ισοπαλία με την Γκαμπάλα: " Πήρα από τους παίκτες μου και από την ομάδα τις απαντήσεις που ήθελα. Είχαμε μια καλή παρουσία και μας έλειψε το γκολ. Παίξαμε καλά απέναντι στην Γκαμπάλα που είναι υποτιμημένη αλλά καλή ομάδα. Εγώ πήρα τις απαντήσεις που ήθελα από το ματς".

Για το ότι ο Μπερμπάτοφ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο 15 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και αν αυτό είναι ασέβεια: " Δεν θεωρώ ότι ο Μπερμπάτοφ έδειξε ασέβεια. Αρκετές φορές υπάρχουν παίκτες που μπορεί να είναι θυμωμένοι από το τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Τον έκανα αλλαγή επειδή προερχόταν από ένα παιχνίδι πριν από τέσσερις μέρες που είχε αγωνιστεί 90 λεπτά. Ήταν από τραυματισμό, διέκρινα πως είναι λίγο κουρασμένος. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο, να βάλω έναν φρέσκο παίκτη στον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό έβαλα τον Μυστακίδη".

Για την νίκη της Κρασνοντάρ απέναντι στην Ντόρτμουντ: "Το σημερινό αποτέλεσμα δείχνει πως η Κρασνοντάρ έχει ποιοτικούς παίκτες. Επιβεβαιώνεται αυτό που είχα πει στην αρχή, πως δεν ήμασταν τυχεροί στη κλήρωση. Το ότι έχει κι αυτή και η Ντόρτμουντ από 10 βαθμούς, δείχνει πως η Κρασνοντάρ έχει πολύ καλούς παίκτες".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει μείνει δίχως νίκη στους ομίλους του Europa League: " Ήμασταν άτυχοι. Δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες. Αν ήμασταν πιο τυχεροί, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ένα ματς τουλάχιστον. Επίσης, νικούσαμε 1-0 την Ντόρτμουντ πριν κάνει το λάθος ο Ολσεν".

Για τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα και σε τι οφείλεται αυτό: " Δεν θεωρώ πως ο κόσμος έφυγε από το γήπεδο όντας μη ικανοποιημένος καθώς η ομάδα πάλεψε. Φυσικά με ενοχλεί που δεν κερδίζουμε. Η σημερινή προσπάθεια όμως στον αγώνα θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Οι παίκτες έδωσαν ό,τι είχαν και αυτό είναι σημαντικό".

Για το ότι η τελευταία καλή εμφάνιση ήταν απέναντι στον Παναθηναικό: "Σήμερα κάναμε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναθηναικό. Απλώς μας έλειψε το γκολ".

Για το ότι ήπιε νερό και αν αυτό δείχνει κάποιον εκνευρισμό: " Καλύτερα να πίνουμε νερό παρά κρασί...".

Νωρίτερα και συγκεκριμένα αμέσως μετά το παιχνίδι στην Τούμπα με την Γκαμπάλα, ο Ίγκορ Τούντορ, δήλωσε στην κάμερα του OΤΕ: "Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Κάναμε καλό ματς, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Δεν σκεφτήκαμε πριν από το ματς ότι είχαμε αποκλειστεί. Θέλαμε να κάνουμε καλό ματς. Γενικά είχαμε καλή νοοτροπία και αυτό είναι σημαντικό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ