ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Θέλουμε να είμαστε επιθετικοί με Ηρακλή"

Τούντορ: "Θέλουμε να είμαστε επιθετικοί με Ηρακλή"

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή και αναφέρθηκε παράλληλα στους τραυματίες ποδοσφαιριστές του.

Ο Κροάτης τεχνικός του Δικεφάλου τοποθετήθηκε για το ντέρμπι με τον Ηρακλή που θα διεξαχθεί την Κυριακή (18/10) στο Καυτανζόγλειο και αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του στο διάστημα της διακοπής.

Αναλυτικά όσα είπε στηNOVA:

Για την προετοιμασία κατά το διάστημα της διακοπής:
"Είναι πάντα λίγο προβληματική η κατάσταση όταν υπάρχει διακοπή για υποχρεώσεις εθνικών ομάδων. Φεύγουν πολλοί ποδοσφαιριστές, κάποιοι αγωνίζονται πολύ κάποιοι άλλοι όχι. Πρέπει να προσαρμόζεις ανάλογα και την προπόνηση. Ήταν θετικό ότι οι υποχρεώσεις των περισσοτέρων παικτών μας ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα και έτσι είχαμε όλη την εβδομάδα για να δουλέψουμε για την προπόνηση της Κυριακής. Είχαμε 3-4 μέρες καλής προπόνησης και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή".

Για το αν πλέον η προπόνηση προσαρμόζεται κάπου συγκεκριμένα ή αν ακολουθεί το πλάνο που είχε εκπονήσει από το ξεκίνημα:
"Οι προπονήσεις μένουν ίδιες και πρέπει να μένουν ίδιες. Πρέπει πάντα να έχουν ένταση, αν θέλουμε την Κυριακή και σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε ποδόσφαιρο με ένταση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνουν οι παίκτες μου στην προπόνηση. Βλέπω διάθεση".

Για τους τραυματίες και την αποθεραπεία τους:
"Είναι πρόβλημα οι τραυματισμοί πάντα στο ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες ώστε να τους αντικαθιστούμε. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Ζάιρο και ο Γκάρι που μπορούν να βοηθήσουν σε διάφορες θέσεις. Έχουμε μπροστά μας ένα σερί αγώνων μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να είναι έτοιμοι για να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Αναφορικά με τη δεξιά πλευρά, θεωρώ ότι ίσως και σε μία εβδομάδα ο Κίτσιου μπορεί να είναι έτοιμος για να επιστρέψει στις προπονήσεις. Ο Λέοβατς και ο Αντόνις είναι έτοιμοι, ενώ ο Τσίμιροτ αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα".

Για τον Ηρακλή:
"Έχω δει αγώνες, είναι μια καλή συμπαγής ομάδα. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και πάμε για να κερδίσουμε. Θα εφαρμόσουμε το στιλ που εφαρμόζουμε από την αρχή. Θέλουμε να είμαστε επιθετικοί, να πιέζουμε ψηλα, γενικώς να κάνουμε το παιχνίδι μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ