ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε καλοί στο ντέρμπι"

Τούντορ: "Σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε καλοί στο ντέρμπι"
Τούντορ INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Κρασνοντάρ, αλλά και στο ντέρμπι της Κυριακής (25/10) με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, εκφράζοντας τη σιγουριά του για καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ. Τι είπε για Πράνιτς και Πέτριτς.

Ο Κροάτης τεχνικός του Δικεφάλου, Ίγκορ Τούντορ, μίλησε για τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στο ότι θα αντιμετωπίσει τους δύο συμπατριώτες του, Ντάνιελ Πράνιτς και Μλάντεν Πέτριτς.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για την αντίδραση που φαίνεται να αναζητεί ο ίδιος από την ομάδα του και τα συμπεράσματα που έβγαλε από την αναμέτρηση κόντρα στην Κράσνονταρ: "Εν τέλει είμαι ικανοποιημένος. Για μένα η εμφάνισή μας ήταν θετική. Δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα στην Κράσνονταρ καθώς είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Παίξαμε καλή άμυνα σε όλο το παιχνίδι και κάναμε κάποια πράγματα και μπροστά αλλά δεν είχαμε αρκετή ποιότητα ώστε να σκοράρουμε. Για μένα είναι ένα θετικό παιχνίδι".

Για την ισορροπία μεταξύ της δημιουργίας μίας νέας ομάδας αλλά και της ανάγκης αποτελεσμάτων: "Δεν υπάρχει θέμα προσαρμογής των παικτών στην ομάδα. Φυσικά κάποιοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο αλλά δεν είναι όλοι καινούργιοι. Έχουμε επίσης παλιούς ποδοσφαιριστές αλλά και νέους. Είναι μία μίξη και δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Βάζουμε πάντα τα δυνατά μας, κάποιες φορές κερδίζουμε, άλλες όχι. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούμε τους κανόνες. Έχουμε καλή οργάνωση στην ομάδα. Το αποτέλεσμα εξαρτάται και από τον αντίπαλο αλλά και από την δική σου ποιότητα, αλλά είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε πράγματα στους αγώνες, τα οποία και βλέπω, σύμφωνα με τα όσα δουλεύουμε και στην προπόνηση"

Για το αν τα αποτελέσματα που δεν είναι τα επιθυμητά μπορούν να προσδώσουν θετικά πράγματα στην ομάδα και τον χαρακτήρα της: "Δεν ξέρω πως μπορεί η πίεση να βοηθήσει. Κάποιοι παίκτες λειτουργούν καλύτερα υπό πίεση κάποιοι όχι. Έχω ξαναμιλήσει σχετικά με αυτό το θέμα. Είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει πάντα να κερδίζουμε. Είμαστε επαγγελματίες και δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Νομίζω γίνεται καλή δουλειά. Φυσικά χρειαζόμαστε κάποιους πόντους. Προετοιμαζόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Την Κυριακή παίζουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι"

Για το ντέρμπι της Κυριακής αλλά και τους συμπατριώτες του Πέτριτς και Πράνιτς τους οποίους και θα αντιμετωπίσει: "Δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και δύο πολύ καλοί άνθρωποι. Τους γνωρίζω πολύ καλά αλλά την Κυριακή…είναι εχθροί μου. Αθλητικοί εχθροί. Την Κυριακή θέλουμε την νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.Είμαι 100% σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε πολύ καλοί στο ντέρμπι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ