ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Περήφανος για τους παίκτες μου"

Τούντορ: "Περήφανος για τους παίκτες μου"
Τούντορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιγκορ Τούντορ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είχε φανταστική αντίδραση μετά το 2-0 υπέρ του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική που υπάρχει στον "Δικέφαλο".

Για το αν ήταν σημαντικό για την ισοπαλία το γκολ του Τσίμιροτ που "ήρθε" νωρίς: "Οχι δεν ήταν. Μπορεί να ήταν και τα δύο γκολ του αντιπάλου που ήρθαν νωρίς. Εμείς προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα. Είδα τους παίκτες μου έχουν κίνητρο και να είναι συγκεντρωμένοι. Με βάση αυτό, ο ΠΑΟΚ είναι στον σωστό δρόμο. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, είχαμε μια φανταστική αντίδραση μετά το 2-0.

Κάποιος μου είπε πως ενδεχομένως να μας ξάφνιασε το πρέσινγκ του αντιπάλου. Είχαμε δουλέψει πάνω σε αυτό. Στο πρώτο λάθος που κάναμε, ο αντίπαλος έβαλε ο γκολ. Στα πρώτα 25 λεπτά Ξαφνιαστήκαμε που οι αντίπαλοι κέρδισαν τις μονομαχίες αλλά στο τέλος κάναμε αυτό που δουλέψαμε και πήραμε κάτι από το ματς".

Για τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ: "Υποφέραμε για να βάλουμε γκολ. Είμαστε στο σωστό δρόμο και πρέπει να δουλέψουμε σωστά σε αυτόν τον τομέα και να κερδίσουμε τον Αστέρα".

Για το σύστημα 3-5-2 που έπαιξε ο ΠΑΟΚ: "Προσαρμοζόμαστε με βάση τους διαθέσιμους παίκτες. Σήμερα όσοι έπαιξαν, έδωσαν τα πάντα και έκαναν το καλύτερο δυνατό. Δεν διαλέγω τους παίκτες με βάση την εθνικότητα ή την ηλικία. Αυτοί ήταν οι καλύτεροι 11 παίκτες που είχαμε. Εγώ πρέπει να βρίσκω τους καλύτερους 11 παίκτες και να τους βάλω σε ένα σύστημα με βάση τα χαρακτηριστικά τους. Αυτό έγινε".

Για τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε ο ΠΑΟΚ μετά το ματς με τον Ηρακλή και την κριτική που υπήρξε: "Οι παίκτες αυτό που έχουν να κάνουν είναι να δουλεύουν σκληρά. Δεν μπορώ να δεχτώ την κριτική που γίνεται με βάση τα αποτελέσματα. Από τους παίκτες δεν έχω παραπάνω και θα τους υπερασπίζομαι. Η πίεση δεν βοηθά την ομάδα και θα πρέπει να βρούμε τρόπο για να την αποβάλλουμε. Τους 8-9 μήνες που είμαι στον ΠΑΟΚ είχα καλή συνεργασία με τον Αρνεσεν. Δεν μπορώ να μιλήσω για πολιτική γιατί όλο ακούγεται το γιατί δεν παίζει ο ένας ή ο άλλος και για το τι σύστημα υπάρχει στην ομάδα. Πραγματικά αυτό δεν βασίζεται σε αυτό που γίνεται στο γήπεδο.

Εσείς οι δημοσιογράφοι μπορείτε να πείτε κάτι μετά το τέλος του ματς και το τι σύστημα έπρεπε να παίξει η ομάδα. Ακόμη και αν έπαιζε αυτό που λέτε, ποτέ δεν θα αποδειχτεί πως ήταν καλύτερο σύστημα και πως ο προπονητής είχε άδικο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν πάει για πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο μέγεθος φυσικά αλλά υπάρχουν λόγοι που δεν έρχονται νίκες. Αν ήμασταν ειλικρινείς και αν κάναμε βαθιά ανάλυση για το τι έφταιξε σε ένα ματς, θα γινόταν καλύτερη κριτική. Αν γίνεται μια κριτική με το σύστημα, αυτό διαιωνίζει τα πάντα".

Για το ότι οι παίκτες του έτρεξαν πάνω του για να πανηγυρίσουν: "Έχουμε καλή σχέση με τους παίκτες και καλή χημεία. Είναι ευχάριστο αυτό να επιβεβαιώνεται. Μετά από μια τέτοια εμφάνιση, πρέπει να υπάρχει επιβεβαίωση για την ομάδα στο ματς με τον Αστέρα. Στον ΠΑΟΚ κάθε Κυριακή υπάρχει μια πρόκληση και πρέπει να επιβεβαιώνεις πως είσαι καλύτερος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ