ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Να κάνουμε ένα ακόμη καλό ματς"

Τούντορ: "Να κάνουμε ένα ακόμη καλό ματς"
Τούντορ WWW.MOTIONTEAM.GR

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως θέλει από τον ΠΑΟΚ να κάνει ένα ακόμη καλό παιχνίδι μετά τον αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ματς με την Ντόρτμουντ δήλωσε ο Ιγκορ Τούντορ, ο οποίος αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

Για το ματς με την Ντόρτμουντ:

" Είμαι ευχαριστημένος. Η συνολική εικόνα μας ήταν καλή. Η Ντόρτμουντ είναι ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ. Ανασταλτικά ήμασταν καλοί, προετοιμαστήκαμε για να μην μας προκαλέσουν πολλές ευκαιρίες και το καταφέραμε. Ήταν ενδιαφέρον το πώς η ομάδα μου θα μπορούσε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Πήγαμε καλά αμυντικά. Δεν θέλω η ομάδα μου να παίζει συμπαθητικό ποδόσφαιρο αλλά να μην παίρνει αυτό που θέλει. Ήταν ένα από τα καλύτερά μας ματς στο τακτικό κομμάτι".

Για το αν κάνει αλλαγές στο ματς με τον Ολυμπιακό:

"Η Ντόρτμουντ έχει την δυνατότητα να κάνει ροτέισον παίζοντας κόντρα στην Μπάγερν, εμείς δεν έχουμε πολυτέλεια να κάνουμε ροτέισον. Είναι σημαντικό ματς, πρέπει να ξεκουραστούμε και πρέπει να κάνουμε ακόμη ένα καλό παιχνίδι".

Για το αν είδε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ:

" Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Βέβαια μια ομάδα που κερδίζει στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ, δείχνει πως είναι μια πολύ καλή ομάδα που δεν είναι εύκολο να την κερδίσεις. Εμάς μας ενδιαφέρει η δική μας απόδοση, κοιτάμε την δική μας ομάδα, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ