ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Καλό πρώτο ημίχρονο, μέτριο δεύτερο"

Τούντορ: "Καλό πρώτο ημίχρονο, μέτριο δεύτερο"
INTIME SPORTS

Τι άρεσε και τι όχι στον Τούντορ από τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Βέροια. Τι δήλωσε ο Κροάτης για Μπερμπάτοφ, Κλάους, Ολσεν, Πέλκα, αλλά και για την απόφασή του να αφήσει τον Μαλεζά εκτός αποστολής.

Στον Ιγκορ Τούντορ δεν άρεσε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο δεν κοντρόλαρε το παιχνίδι.

"Ηταν σημαντικό για εμάς σήμερα να κερδίσουμε μετά από δύο παιχνίδια χωρίς νίκη. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ένα μέτριο δεύτερο. Αξίζαμε να κερδίσουμε, συγχαρητήρια στους παίκτες μου", είπε αρχικά και πρόσθεσε απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε τους Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ:

"Πρέπει να ξέρετε ότι όταν βλέπεις την ενδεκάδα κοιτάς από ποιον παίκτη περιμένεις το γκολ. Γιατί παίζεις για το γκολ. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν παίκτες που σκοράρουν".

Για αυτά που του άρεσαν και αυτά που δεν του άρεσαν στον αγώνα με την Βέροια:
"Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν κοντρολάραμε το ματς. Όπως βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο στα Γιάννινα ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι σήμερα δεν αξίζαμε τη νίκη. Αυτό είναι που σκέφτομαι μετά το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος με το 3-0 υπέρ μας και με τρεις χαφ θα έπρεπε να ελέγξουμε το παιχνίδι και δεν το κάναμε. Από την πρώτη μέρα εγώ ζητάω μίξη κατοχής και κάθετου ποδοσφαίρου. Είχαμε όλες τις συνθήκες για να το κάνουμε."

Για το γεγονός ότι ο Πέλκας ακόμη στην Ελλάδα αντιμετωπίζεται σαν ταλέντο και δεν έχει κληθεί στην Εθνική Ελλάδας:
"Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Βλέποντας τα δύο τελευταία παιχνίδια της Εθνικής ομάδας το όνομα του Πέλκα στριφογύριζε στο μυαλό μου."

Για την ετοιμότητα του Μπερμπάτοφ:
"Δεν μπορεί κανείς να πει πότε θα είναι στο 100%. Τώρα δεν μπορεί να γίνει κανονική προετοιμασία. Θα χρησιμοποιήσουμε όμως τα παιχνίδια για να φτάσει εκεί που πρέπει."

Για την θετική παρουσία του Ολσεν σήμερα:
"Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς και για εκείνον. Είναι ένα από τα όπλα μας, είναι καλός τερματοφύλακας και τον πιστεύουμε. Σήμερα έκανε πολύ καλή εμφάνιση."

Για την παρουσία της Βέροιας:
"Μου αρέσουν πολλοί παίκτες της, ειδικά επιθετικά. Το φιλικό ήταν ένα τελείως διαφορετικό πράγμα. Κανείς δεν θα είναι εύκολο να κερδίσει εδώ."

Για το γεγονός ότι ο Μαλεζάς ήταν ξανά εκτός αποστολής:
"Θα επαναλάβω αυτό που είπα χθες στα αποδυτήρια. Τώρα είμαστε 22-23 ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς πρέπει να παίξουν 11 και κάποιοι να είναι στον πάγκο. Είναι για μένα από τις δυσκολότερες δουλειές να αποφασίσω για κάποιον που δουλεύει σκληρά ότι δεν θα παίξει και ότι δεν θα είναι στην αποστολή. Αλλά στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα και όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πάρουν την ευκαιρία τους.

Στο τελευταίο διπλό που έπαιξαν οι βασικοί με τους αναπληρωματικούς είδα μεγάλο ανταγωνισμό. Εμείς τους θέλουμε όλους. Μία ομάδα μπορεί να καλυφθεί από 15-16 βασικούς παίκτες και τους υπόλοιπους που θα διεκδικήσουν την ευκαιρία τους."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ