ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Γαμ$^*νη χημεία"

Τούντορ: "Γαμ$^*νη χημεία"
Τούντορ INTIME SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, ξέσπασε κι αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ξέσπασε ο Ίγκορ Τούντορ μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο Κροάτης ουσιαστικά τα έβαλε με την προσωπικότητά που έχουν κάποιοι παίκτες του "Δικεφάλου", τόνισε πως δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και "αποθέωσε" τον Αλέξανδρο Τζιόλη για την δουλειά που κάνει στο γήπεδο τονίζοντας πως είναι "πρώτα άντρας και μετά ποδοσφαιριστής".

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το 44:23 έως το 1:01:30

Συγκεκριμένα ο Κροάτης είπε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ έκανε την χειρότερη εμφάνισή του φέτος: "Ήταν κακή εμφάνιση. Έχουμε ψυχολογικά θέματα στα αποδυτήρια. Οι παίκτες δεν διαχειρίστηκαν την πίεση που έχουν και ως συνέπεια ήταν αυτό το κακό αποτέλεσμα".

Για το γιατί ο ΠΑΟΚ δεν παράγει ευκαιρίες για να σκοράρει: "Το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε, όχι να να πούμε τώρα τον λόγο. Αν θέλουμε να μπούμε σε κάποιες λεπτομέρειες, κάποιοι παίκτες δεν είναι ίδιοι όταν κερδίζουμε και όταν χάνουμε. Προσπαθούμε αυτό να το δουλέψουμε στις προπονήσεις".

Για την πίεση που υπάρχει και γιατί αυτό ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να το διαχειριστεί: "Πολλοί παίκτες που έπαιξαν σήμερα, ήταν και στην περσινή ομάδα και ξέρετε τι σημαίνει να είσαι παίκτες του ΠΑΟΚ. Πρέπει να διαχειρίζεσαι το στρες καλά. Γνωρίζω πολύ καλά ποιο είναι το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να είμαι ειλικρινής για να το πω, εδώ μπροστά σας".

Για τον Μπερμπάτοφ: "Είχε μια καλή ευκαιρία αλλά δεν μπήκε το γκολ. Το σημαντικό σήμερα ήταν να κερδίσουμε. Δεν μπήκε το γκολ και είμαστε στο ίδιο σημείο που ήμασταν".

Για το αν έγιναν λάθος στις μεταγραφές καθώς πολλοί από τους παίκτες που αποκτήθηκαν, ήταν στον πάγκο: " Δουλειά μου είναι να επιλέγω τους καλύτερους την δεδομένη χρονική στιγμή".

Για το τι μπορεί να συμβεί στο εξής: " Θα μιλήσουμε αύριο στα αποδυτήρια. Υπάρχουν παίκτες που ήρθαν από απουσίες, κάποιοι είναι εκτός φόρμας, κάποιοι δεν διαχειρίζονται σωστά την πίεση και κάποιοι περιμένουν πολλά από συμπαίκτες τους. Οταν αυτά είναι μαζί...".

Για το αν ο ίδιος νιώθει πίεση: "Κάθε μέρα υπάρχει πίεση... Εγώ μπορώ να διαχειριστώ την πίεση".

Για το αν μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση: " Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα και πρέπει να αλλάξουμε για το ματς της Πέμπτης και να είμαστε πολύ καλύτεροι".

Για τις αποδοκιμασίες που υπήρχαν από τον κόσμο (σ.σ. τα άκουσε ο Τζαβέλλας μετά το τέλος του αγώνα): " Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συμπεριφερθούμε σαν άντρες, να σταθούμε στα πόδια μας. Εγώ πρέπει να βγω μπροστά και να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Πρέπει πρώτα να είσαι άντρας και μετά ποδοσφαιριστής. Να τους προστατέψεις τους παίκτες από τον κόσμο, που θέλει το καλύτερο για την ομάδα; Όποιος δεν μπορεί να αντέξει την πίεση, ας κάνει μπαλέτο ή να παίξει στην δεύτερη κατηγορία, με πρώτο εμένα. Με το ποιος θα αναλάβει την ευθύνη, έχω κουραστεί. Πρέπει να είμαστε άντρες. Έχω κουραστεί για να ψάχνουμε δικαιολογίες".

Για το ότι χρησιμοποιεί σήμερα πολύ την λέξη "άντρες" με την οποία είχε χαρακτηρίσει παλιά τους παίκτες του και αν μετανιώνει που το είχε κάνει αυτό:

"Όλα αλλάζουν στο ποδόσφαιρο γρήγορα, μέσα σε έναν μήνα. Δεν ήρθα εδώ για να ρίξω ευθύνη στους παίκτες. Είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνει την ευθύνη αλλά δεν φταίει μόνος ένας. Έχω κουραστεί να φταίει ο προπονητής όταν κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση. Γιατί πάντα ο Τζιόλης είναι αυτός που πρέπει μέσα στο γήπεδο; Με αυτόν είμαι καλός ψυχολόγος, με τους άλλους δεν είμαι; Αυτόν τον βοηθά ο προπονητής και κάποιους όχι; Ο Τζιόλης είναι πρώτα άντρας και μετά ποδοσφαιριστής. Όταν κάποιοι έχουν μηδέν προσωπικότητα, δεν φταίει πάντα ο προπονητής (ολοκλήρωσε το ξέσπασμά του με την φράση "what f#^$ing chemistry", μετά ζήτησε συγγνώμη και έφυγε από την συνέντευξη Τύπου)".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ