ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Επιτελικό και άλλους τρεις για ενδεκάδα"

Τούντορ: "Επιτελικό και άλλους τρεις για ενδεκάδα"
INTIME SPORTS

Η ξεκάθαρη θέση του Τούντορ για τις μεταγραφές του Γενάρη στον ΠΑΟΚ και η προτεραιότητα που εντοπίζεται στο "δεκάρι". Σε ποιες άλλες θέσεις ζήτησε παίκτες έτοιμους να παίξουν άμεσα ο Κροάτης από τον Άρνεσεν.

Ο Ίγκορ Τούντορ έχει διαμορφώσει πλέον μία ξεκάθαρη εικόνα για την ομάδα του και το που πρέπει να ενισχυθεί τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, αφού ο ΠΑΟΚ έχει δώσει συνολικά 26 επίσημα ματς από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου (13 στο πρωτάθλημα, 11 στην Ευρώπη και 2 στο Κύπελλο) και έχει εικόνα από το σύνολο των παικτών του.

Ο Κροάτης τεχνικός θεωρεί ως μεγαλύτερη αδυναμία της ομάδας του την έλλειψη εύκολης τελικής πάσας, αυτής που θα φέρνει πιο συχνά σε θέση βολής τους Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδη και Μακ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, επιπλέον, έχει διαπιστώσει στα τελευταία ματς πώς μόνος του ο Πέλκας (με βοήθειες από τον Μυστακίδη που πάντως τελευταία έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στα δεξιά, όσο και ως δεύτερος φορ) δεν μπορεί να παίζει αυτό τον ρόλο σε διαδοχικά ματς και χρειάζεται ένας ακόμη έτοιμος επιτελικός μέσος.

Αυτόν έχει ζητήσει από τον Φρανκ Άρνεσεν με την υποσημείωση που κάνει για κάθε μεταγραφική κίνηση του Γενάρη: "Θέλω να πάρουμε παίκτες μόνο αν είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε και μπορούν να παίξουν άμεσα στην ομάδα. Διαφορετικά, ας μην πάρουμε".

Κινήσεις και σε τρεις ακόμη θέσεις

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κινείται να βρει το "δεκάρι" που του ζήτησε ο Τούντορ, καθώς επίσης και ποδοσφαιριστές για τρεις ακόμη θέσεις: Αυτή του κεντρικού αμυντικού, του τερματοφύλακα και ενός ακόμη ακραίου μεσοεπιθιετικού. Με δεδομένο ότι, όπως αναφέραμε, ζητούνται παίκτες ποιότητας και έτοιμοι να παίξουν από τις πρώτες κιόλας μέρες που θα έρθουν η αναζήτηση δεν είναι καθόλου εύκολη.

Ζήτησε να πάνε έξι παίκτες δανεικοί

Μέσα σ' όλα, ο Τούντορ έχει κάνει τις εισηγήσεις του για να πάνε ορισμένοι παίκτες του ρόστερ του ΠΑΟΚ δανεικοί τον Γενάρη. Θεωρεί ότι έτσι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και θα έχουν την ευκαιρία εξέλιξης που δεν μπορεί να τους δώσει ο ίδιος στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες η εισήγηση αφορά σε έξι παίκτες, χωρίς να έχουν διαρρεύσει ονόματα.

Βέβαια, η το θέμα των δανεισμών είναι πάντα ρευστό, αφού εξαρτάται και από την επιθυμία των ίδιων των παικτών, οπότε δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά πόσοι θα φύγουν από την Τούμπα για να πάνε δανεικοί σε άλλους συλλόγους τον Γενάρη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ