ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Δεν σκέφτομαι καθόλου τον Ολυμπιακό"

Τούντορ: "Δεν σκέφτομαι καθόλου τον Ολυμπιακό"
Τούντορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ίγκορ Τούντορ περιμένει τον ΠΑΟΚ να κυριαρχήσει από το πρώτο λεπτό στο ματς με τον Αστέρα και επιβεβαίωσε ότι προορίζει τον Τέρι Άντονις για βασικό.

Άφησε έξω από τις τοποθετήσεις του τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Ίγκορ Τούντορ στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε πρόκληση για τον ίδιο και τους παίκτες του τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ομάδα μετά από ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα, υπογράμμισε την πεποίθηση του ότι πλέον ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή περίοδο και επιβεβαίωσε ότι θα χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα του αυριανού αγώνα τον Τερι Άντονις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις λεπτομέρειες από την τελευταία εμφάνιση του ΠΑΟΚ στις οποίες δίνει σημασία: "Δεν μπορώ να δω κάτι που δεν είναι σημαντικό. Από το πρώτο ως το τελευταίο. Δίνω σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια. Είμαι χαρούμενος από την εμφάνισή μας στο τελευταίο ματς. Είμαστε σε καλό δρόμο. Αλλάζουμε λίγο το στυλ μας. Θέλω η ομάδα μου να γίνει πιο επιθετική. Δουλεύουμε σ' αυτή τη λεπτομέρεια. Το κάναμε με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, θέλουμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι. Και να κάνουμε επίθεση στον χώρο, όχι να είμαστε μία ομάδα που θα έχει απλά κατοχή μπάλας και θα παίζει ποδόσφαιρο "τίκι-τάκα".Θέλω την ομάδα μου να είναι πιο επιθετική. Το να βγάζουμε ενέργεια είναι συνδεδεμένο και με το στυλ των παικτών που έχουμε στην ομάδα. Ειναι ένα όπλο η επιθετικότητα. Αν δεν έχεις παίκτες να το κάνουν, δεν έχεις αυτό το όπλο. Έχουμε νεαρούς παίκτες, διαθέτουν τρεξίματα, δουλεύουν στην προπόνηση. Βλέπω πρόοδο και θέλουμε να το βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο".

Για το πόσο επηρεάζεται από αρνητικά αποτελέσματα η ομάδα: "Δεν θα μιλήσω άλλο δημόσια γι' αυτό, θα μιλήσω στους αρμόδιους. Είπα αυτά που ήθελα δημόσια, κάποια άλλα δεν είναι για να βγούνε δημοσίως. Ό,τι είπα, το είπα για να προστατεύσω τους παίκτες, το τιμ μου και τον εαυτό μου. Δεν υποτιμώ το κριτήριο του κόσμου. Οι άνθρωποι στη Θεσσαλονίκη ξέρουν από ποδόσφαιρο στην πλειοψηφία τους. Καταλαβαίνουν τα πράγματα, την νοοτροπία. Ορισμένοι, όμως, δεν θα καταλάβουν ποτέ Και θα είναι πάντα με υπερβολικό πάθος. Κατανοώ ότι σε κάποιον απ έξω μπορεί να φαίνεται αρνητική όλη αυτή η κατάσταση. Αλλά πρέπει να δούμε το θετικό του πράγματος. Είναι καταστάσεις που μπορούν να σε κάνουν να μεγαλώσεις. Όταν πάνε όλα καλά μπορεί να μην καταλάβεις την πρόοδο που έχεις. Πρέπει να δεις σαν πρόκληση αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ σαν κίνητρο σαν επένδυση στον εαυτό σου. Θέλω και εγώ και οι παίκτες μου να τα δουν όλα αυτά σαν πρόκληση. Να δουλέψουν περισσότερο και να δώσουν ό,τι μπορούν. Συμφωνώ και ότι πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη και να μην τα επαναλαμβάνουμε".

Για το αν το ματς με Ολυμπιακό επηρεάζει την προετοιμασία για Αστέρα: "Όχι, δεν σκέφτομαι καθόλου το ματς Κυπέλλου. Είμαστε 100% αφοσιωμένοι στο ματς με τον Αστέρα, καθόλου δεν έχουμε το μυαλό μας στον Ολυμπιακό. θα χρησιμοποιήσω τους καλύτερους έντεκα αυτή την περίοδο".

Για τον Άντονις: "Ο Άντονις θα αρχίσει το ματς αύριο. Κάποιες επιλογές, μπορεί να μοιάζουν περίεργες σε όσους είναι απ' έξω. Είμαι όμως εδώ εννιά μήνες, παρακολουθώ κάθε μέρα την ομάδα. Και πιστεύω στην ομάδα που θα παίξει αύριο με τον Αστέρα. Δε νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που δεν είχε ευκαιρία να παίξει. Όλοι είχαν την ευκαιρία τους. Άλλοι την εκμεταλλεύονται, άλλοι όχι. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να σκέφτηκα ότι η ομάδα μπορεί να συνεχίσει και χωρίς αυτόν. Όλοι πήραν ευκαιρίες".

Για την άποψη που έχει για τον Αστέρα: "Δεν νομίζω ότι θα ειναι πιο δύσκολο ματς απ΄ότι αυτό με τον Παναθηναϊκό. Θυμάμαι ότι με τον Αστέρα κάναμε ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα και ένα από τα χειρότερα δεύτερα και αυτό μας έφερε ένα άδικο αποτέλεσμα. Περιμένω να κυριαρχήσουμε. Νομίζω ότι είμαστε σε καλή περίοδο και θα το δείξουμε. Θέλουμε τη νίκη. Είναι σημαντική για τον στόχο των πλέι οφ".

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ